Fatih Taştan – Türkiye'nin Yeni Nesil Tarihçisi.
-
Bilimsel alternatifliği, ülkemiz sosyalitelerini ve kişisel fikirlerimi paylaşıyor, eleştiriyorum. Heyecan verici konularla Türkiye’nin eleştiri iklimine farklı bir renk oluyorum.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Sn. Fatih bey, sayfanızı gördüm ve içeriğine yeterli zaman ayırdım. Bir çok yazılarnızı ilgi ile okudum. Türkiye genelinde nadir rastladığım bir düşünce ile geliştirmiş olduğunuz sayfanız, görülmeye ve okunmaya değer. Gözlemciliğinizin çok az rastladığım düzeyde olması ve zengin bilgi akımı; bana, sizi tebrik etmekten başka bir olanak bırakmıyor.
Sadece aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
Sayfanızı açık yorumlara kapatmışsınız. Düşüncelerinizin, karşı düşüncelerle çatışmasından rahatsız mı olursunuz?Saygılar…
-
Teşekkür ederim. Beni onurlandırmışsınız.
Hayır olmam. Ancak bilimsel ve sosyal bir bloğun bazı kesinkes düsturları olmalıdır. Bir blog düşünün sosyal olacak ancak beğenilmeyen gönderiler silinecek! Ben resmi webbloğumu, kişisellik ve sosyallik üzerine temellendirdim. Bunlar benim kişisel görüşlerim. Katılmayan dostlarım, maillerle ulaşabiliyorlar. Biz sosyal bilimciler için eleştiri muhakkak önemlidir. Ancak bu önem, kamuoyunun sanılarına hiç benzemez. O sebepten de hiçbir anlam veremez. Yorumlara kapatmış olmam, sizde yer etmiş sosyalitelerin klasizminden değil; benim bilimsel dünyanın harika bir ritüeline katılmam orijinlidir. Webbloğumu “beyin pazarına” çeviremem. Üstelik sessizlik iyidir..
Not: Yanıt yazmayınki; burasıda şişmesin.
- ‘Fatih Taştan – Türkiye'nin Yeni Nesil Tarihçisi.’ konusu yeni yanıtlara kapalı.