Feature Image Eklentisi Neden Çalışmıyor !?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba,

Inuit Types temasını kullanıyorum. Son bir haftadır mesaj açarken Feature Image olarak bilinen özel görsel ekleme eklentisi çalışmamaya başladı. Yükleme alanında sorun yok, yeteri kadar yükleme alanım mevcut (130,3 MB kullanılan, 7,9 GB (98.4%) yükleme alanı kaldı). Daha önce normal bir şekilde çalışıyordu. Acaba WordPress’te son zamanlarda bir değişikliğe mi gidildi? Bu konuda yöneticiler bana yardım edebilir mi? Yeni açtığım başlıklarda Feature imageler ön sayfada görülmüyorlar artık (eskiler görülüyor). Çözüm ne olabilir?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Öncelikle şöyle söyleyeyim malum bu sistemin milyonlarca kullanıcısı var. Zaman zaman bu tip hatalar olması da kaçınılmaz wordpress ekibi iyi çalışıyor lakin bu aralar bloglarda sıkıntılar olduğuda aşikar. Düzelecektir düzelmezse durumu anlatan bir mail atmanızda fayda var.

yazılara JPG ve benzeri dosyalar eklenemediği gibi daha önce yayına verilmiş yuazılardaki fgotograf çizim şekiller vs izlenemiyor ?
    bilgisi olan var mı?

@buyukakin,Image shake ve benzeri ile aktarma yapıyorsanız sorununuz bundan kaynaklanmış olabilir..

• ‘Feature Image Eklentisi Neden Çalışmıyor !?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.