feedburner ile mail rss
-
feedburner’a üyeliği yaptıktan sonra email subs. kısmındaki kodu text bileşen olarak sayfama ekliyorum fakat buton ve text kutucuğu gözükmüyor. Bunun sebebi wordpress’in bu kodlara izin vermemesi mi acaba?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Blogunuz hayırlı olsun kardeşim.Ne güzel bir ayeti seçmişsiniz kendinize.Aklımdan çıkarmamaya çalıştığım ve zor durumda olanlara da sıkça hatırlatmaya çalıştığım bir ayet.Sorunuza gelince bu konuda bilgim yok.Umarım bilen birisi vardır ve cevaplar.Kolay gelsin..
-
buyuk ihtimalle. suraya bir goz atin bence:
-
aslına bakarsanız artık gerek kalmadı..çünkü bana göre wordpress ile de bu iş yapılabiliyormuş..
peixesloucos’e teşekkür ederim :)
(off topic) @ihyaca
teşekkür ederim..sabır hepimize lazım :) ama isme bakıp aldanılmasın..sadece tefsir okumalarımı veya yorumlarımı değil aklıma eser herşeyi koymayı planlıyorum..sabrederken yaptığım herşeyi :)
-
-
@innallahemeassabirin,
1-mini pod’u nereden ve nasıl yüklediniz acaba?Paylaşırsanız sevinirim.
2-Souncloud için bir gün bayağı uğraştım ama ekleyemedim.Eklerken yaptıklarınızı adım adım anlatabilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler.. -
1-mixpod.com adresine üye olduktan sonra, bir playlist oluşturuyorsunuz.. daha sonra, save(get code) tuşuna basınca bir pencere açılıyor..bu pencerede wordpress olmadığı için ikinci sayfaya next tuşu ile geçiyorsunuz..orada wordpress logosuna tıklayınca size kullanıcı adı ve şifrenizi soruyor(wordpress k.adı ve şifresi).. bunu yazdığınız takdirde yazı olarak sayfanıza post ediyor.. siz bunu isterseniz bileşenlerde metin ekleyerek sağ yahut sol menüye aktarabiliyorsunuz..
2-soundcloud’da da benzer yöntemi takip ediyorsunuz.. üyelik bittikten sonra upload&share tuşundan bilgisayarınızda bulunan bir şarkıyı ekledikten sonra share tuşu oluşuyor ses dosyanız üzerinde.. buna tıklayınca more kısmından yine wordpress logosunu görebiliyorsunuz..tıklayınca size [soundcloud url="http://api.soundcloud.com/.......] gibi bir kod veriyor..istediğiniz yere ekleyebilirsiniz :)
-
Çok teşekkür ederim,ilk fırsatta deneyeceğim.Takıldığım yer olursa tekrar bilginize başvurabilirim :) Kolay gelsin..
- ‘feedburner ile mail rss’ konusu yeni yanıtlara kapalı.