fırma rehberı sıtesı

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

ben bir firma sitesi yapmak istiyodum platform tarzında ama sızın onerdıgınız seceneklerde yoktu odemeyı yapmadım ondan dolayı yaptıracagım sıte fırmaları tanıtma sıtesı olacak fırmaların kendıne aıt iş yazma alanı olacak ve ekstradan herkesın gorebılecegı forum tarzında sayfa olacak müsterıler merak ettıgı konuları oraya yazabılmelerı ıcın ve sıtenın ana sayfasında ust bolumde olacak sekılde fırmalar ıcın banner bolumu olacak yonetım panelınden rahatlıkla cıkırıp ekleme yapabılmem ıcın tabı google algorıtmasına uygun seo uygun olması lazım sıtenın ıcınde 81 ılın her bır ılın kendı sayfası olacak sekılde bu sayfalara fırmaların basına ıllerı yazdıgımızda kendı o ıldekı sayfaya gıtmesını ıstıyom worpress bıldıgım kadarıyla yonetım panelınde bunlar yapılıyor.tabı bunların hepsını sızden yapmanızı beklemıyom zaten sadece ıstedıgım tarzdan bı sıte olsun yonetım panelınde rahatlıkla ekleme cıkarma yapabılır sız sadece ornek olması ıcın sayfayı olusturmanız lazım

WP.com: Yes
    Jetpack: No
    Correct account: Yes

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• ‘fırma rehberı sıtesı’ konusu yeni yanıtlara kapalı.