Flash sorunu
-
Merhaba,
an itibariyle blogumda yayınladığım flash uygulamalar çalışmamaktadır. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Konu hakkında bilgi sahibi olan kullanıcıların bilgilendirme yapmaları rica olunur.
Saygılar.
Okan – http://spyhepyek.wordpress.com
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Sorunun bireysel olmadığı, yaklaşık 5 saat sürdüğü tespit edilmiştir. Şimdi wordpress blog sayfalarında flash uygulamalar(Müzik kutusu gibi) görüntülenmektedir.
Bilginize.
-
Arkadaşım iyi akşamlar..Ben yeni bir blog oluşturdum biraz acemiyim. Flash eklemek için ne yapmam gerekiyor?Media kısmına tıkladığımda sadece ppt,jpg,doc vs gibi dökümanlar çıkıyor.mp3,4,avi flash falan çıkmıyor bu konuda yardımcı olabilirmisin?Artı sayfa görünümünü nasıl değiştirebilirim. Ücretsiz olarak kurduğum bir blog.
-
Mixpod.com veya Vodpod.com sitelerini kullanabilirsiniz. Ayrıca internette gezinti yaptığınız websitelerinde “Share” paylaş butonlarına dikkatlice bakınız. Bu butonlarda wordpress’in logosu varsa eğer, blogunuzda sitedeki materyali paylaşabilirsiniz.
tahirtavukcu, bilgi ve dikkatine.
-
Merhaba,
blogunuzda flash animasyon, müzik, oyun, chat yayınlamak istiyorsanız aşağıdaki adreste geniş bir döküman bulunmaktadır.
Saygılar.
- ‘Flash sorunu’ konusu yeni yanıtlara kapalı.