Footer’a eklediklerim görünmüyor
-
Merhaba,
WordPress’te bir e-ticaret sitesi yapıyorum ve Astra temasını kullanıyorum. Bazı sıkıntılardan dolayı siteyi yaparken birkaç kez tema değiştirdim ve en sonunda yine Astra’ya döndüm.
Footer’a eklediğim widgetler, resimler ya da diğer şeyler masaüstü bilgisayarda görüntülenmiyor, mobilde ise sıkıntı yok. Mesela Astra’da footer’ın Copyright bölümü dahil 3 tane satır var. En üstteki satıra eklediğim hiçbir şey görünmezken ortadaki satırda bazı şeyleri gösteriyor bazı şeyleri göstermiyor. Biraz değişiklik yapmam gerektiğinde dün ekli olan dolaşım menüsü mesela bugün görünmüyor.
çözümü bilen kişiler cevaplarsa sevinirim. Çok teşekkürler :)
-
eklemek istediğim bir şey var, başta ne eklersem ekleyeyim görünüyordu fakat zaman geçip ben yeni güncellemeler yaptıkça -tema değiştirmek dahil- artık görünmemeye başladılar. Mesela İyzico-visa-master-troy logolarını artık ekleyemiyorum. Ekleyebildiğim site logosu var. Ben de İyzico mecbur tutuyor diye logoya iyzico görsellerini ekledim. İki tane menü oluşturdum, 1. menü şu an için görünürken; Ön bilgilendirme, mesafeli satış sözleşmesi gibi sayfaların yer aldığı 2. menüye dahil sayfaları gösteremiorum. Umarım anlatabilmişimdir. Merak edip bakmak isteyenler için http://www.heybekadin.com
- ‘Footer’a eklediklerim görünmüyor’ konusu yeni yanıtlara kapalı.