Fotoğraflara çerçeve ilave edilebiliyor mu ?
-
Yazılarımıza eklediğimiz fotoğraflarla ilgili olarak;
1 Alt alta yüklenenler arasında boşluk olmuyor, çerçeve, gölge seçeneklerimiz var mı ?
2 Bu işlem (gölge, çerçeve vs.) daha önce yüklenmiş fotoğraflara da uygulanabilir mi ?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Kullandiginiz tema’ya gore cerceve oluyor diye biliyorum. Fotograflara uygun temalara goz atmalisiniz.
-
Teşekkürler.
Sn. peixesloucos, şöyle bir şey var; ”görseli düzenle” tıklandığında, ”gelişmiş ayarlar” da ”görsel özelliklerinde” rakamlarla çerçeve ve kalınlığını ayarlayabildim.
Ancak, çerçevenin rengini (siyah) değiştiremedim.
Şimdi tüm fotoğrafları tek, tek değilde, topluca bir düzenleme yapılabilir mi? arayışındayım.
Bu hususta arkadaşlarımız bilgisi olur, paylaşırsa çok makbule geçer :)
-
Bu konuda “yukarıkayalar”arkadaşımız size daha detaylı bilgi verebilir diye düşünüyorum.Blogunda bu şekilde kullanıyordu ancak şu anda bir yakınını kaybettiği için bir süre bloga yazamayacak.Forum ana sayfasında yeni bir iletisi var oraya yazıp şansınızı bir deneyin isterseniz,cevap gelebilir..
-
Bu durumu yaşamış biri olarak kendisi görene kadar soramam, çok acil bir husus değil, sn. İhtiyaca, ilginize teşekkür ederim.
-
-
Resim düzenleyici bir programla bilgisayarınızda önce fotoğraflarınıza çerçeve ekleyip sonra bloğunuza ekleyebilirsiniz.
- ‘Fotoğraflara çerçeve ilave edilebiliyor mu ?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.