genel sorular

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

1) Alan adımı world press ile eşleştirdiğimde sadece Business site ücreti mi ödüyorum ekstra bir ücret var mı?
    2) Alan adım var bunu world press e taşıdığımda yine 1 yıl alan adı ücreti ödemiyor muyum?
    3) 1 yıl sonra alan adı ücreti ne kadar?
    4)Business olarak başladım ileride e-ticaret sitesine dönüştürebilir miyim?
    5) ücretsiz alan adı oluşturmak ile başladım Business ya da e-ticarete geçiş yapabilir miyim yoksa yeniden mi site oluşturmam gerekir?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

1) Alan adımı world press ile eşleştirdiğimde sadece Business site ücreti mi ödüyorum ekstra bir ücret var mı?

Alan adını transfer etmeden dışardan eşleştirme yapmak için herhangi bir ücretli paket yeterli. Mutlaka Business olması gerekmiyor. Kişisel paket de olur. Bütün paketlerde ilk yıl yeni domain kaydı ücretsiz. Ücretsiz yeni domain kaydı hakkınızı kullanmazsanız bunun yerine dışardan eşleştirmeyi ücretsiz yapabiliyorsunuz.

2) Alan adım var bunu world press e taşıdığımda yine 1 yıl alan adı ücreti ödemiyor muyum?

Paket satın alma ile birlikte yaptığınızda ödemiyorsunuz. 1. şıktaki gibi; yeni domain kaydı hakkınızı kullanmayıp, bunun yerine ücretsiz transfer mümkün. Ücretli transfer halinde domainin 1 senelik ücreti neyse o ödeniyor, ve domainin kaydı o andan itibaren 1 sene uzuyor.

3) 1 yıl sonra alan adı ücreti ne kadar?

.com, .net, .org gibi yaygın uzantıların 1 senelik fiyatı 18$ (kişisel bilgilerin korunması dahil)

4)Business olarak başladım ileride e-ticaret sitesine dönüştürebilir miyim?

Evet, yapabilirsiniz. Halihazırda paketiniz olduğu için E-ticaret paketi indirimli gelir. Belli bir süreye kadar sadece aradaki farkı ödersiniz. Kullanıcı panelinde satın almadan önce indirimli fiyatı görürsünüz zaten.

5) ücretsiz alan adı oluşturmak ile başladım Business ya da e-ticarete geçiş yapabilir miyim yoksa yeniden mi site oluşturmam gerekir?

Yeni site gerekmiyor. Ücretsiz blogunuzu istediğiniz zaman bir pakete yükseltebilirsiniz. Var olan linkleriniz vs. otomatik olarak yenilenir ve eski bağlantılarınız da otomatik olarak yenilere yönlendirilir.

• ‘genel sorular’ konusu yeni yanıtlara kapalı.