GoDaddy Bağlantı Hatası
-
Merhaba,
Uzun zamandır kullandığım sesveteknoloji.wordpress.com uzantılı siteyi GoDaddy’den aldığım alan adı ve yönetilebilir wordpress ile kullanmaya başladım. Önce WordPress uzantılı sitemden dışa aktardım ve daha sonra GoDaddy hesabıma aktardım.
Problemim şöyle ki; Hala aktif olan wordpress uzantılı siteme yazılan yorumlar otomatik olarak .com uzantılı sitemde göremiyorum. Sanıyorum ki veritabanında bir sorun var.
Sorunum nasıl çözülebilir?
Teşekkür ederim.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
The blog you specified at sesveteknoloji.com does not appear to be hosted at WordPress.com.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
-
iki ayrı siteniz mi var, anlamadım?
öyleyse tek bir veritabanı kullanmanız gerekiyor. yoksa her güncellemeden sonra bilgileri dışarı aktarıp ücretsiz wordpress blogunuza aktarmak zorunda kalırsınız.
-
Merhaba,
Sanırım arkadaş hem sesveteknoloji.wordpress.com hem de yeni aldığı alan adı ‘u kullanıyor.Gördüğüm kadarı ile sesveteknoloji.wordpress.com blogunuzu domain’e yönlendirmemişsiniz yani 2 ayrı veritabanı kullanıyorsunuz.Biri hostunuzda yer alan veritabanı diğeri wordpress.com üzerinde bulunan blogunuzun veritabanı bunların aynı anda çalışması mümkün değil. Sonuç olarak sesveteknoloji.wordpress.com’a yapılan her yorumu sesveteknoloji.com adresinize manuel olarak aktarmak durumundasınız.
- ‘GoDaddy Bağlantı Hatası’ konusu yeni yanıtlara kapalı.