google

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

arkadaslar bu siteyi bir türlü google a yerlestıremıyorum sıtenın adını yazınca cıkıyor ama mesela brosur dagıtım yazdıgım zaman cıkmıyor ne yapmam lazım.?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba @sertanarslan25,

Sitenizin broşür dağıtım yazdığımızda Google’da çıkması sizin yazılarınızın hangi sıklıkla güncellendigi, ne kadar orjinal ve konuyla ilgili olduğuna bağlıdır. Ayrıca, arama motorları yazının zenginliğine, sayfanın diğer sayfalarla bağlantılarına ve birçok başka kriterlere bakarak sayfaların sıralarına karar verir. Sayfanızın sırasını yükseltmeniz için öncelikle broşür dağıtım sayfanıza daha derin ve orjinal bilgi eklemenizi, yeni bilgiler ekleyip bu bilgileri sık sık güncellemenizi, bu konuyla ilgili orjinal resimlerle ve mümkünse videolarla süslemenizi, müşterilerinizden sayfanıza broşür dağıtım servisinizle ilgili görüşlerini yazmalarını ve bu konuda araştırma yapmanızı öneririm.

Sayfanız Google’da ve https://www.google.com.tr/search?q=site:istanbulkuryem.com+broşür+dağıtım adresinde görünüyor fakat sadece broşür dağıtım’ı ararsak sayfanızı bulmak oldukça zor. Yukarda yazdıklarımı takip ederseniz ve bu konuda daha fazla bilgi edinirseniz sitenizin sırası arama motorlorunda mutlaka yükselecektir.

Eğer daha fazla yardıma veya bilgiye ihtiyacınız olursa lütfen tekrar iletişime geçin.

İyi günler,

Onur

• ‘google’ konusu yeni yanıtlara kapalı.