Google Adsens
-
Arkadaşlar ben şimdi wordpress blog’umla google adsens reklamları ekliyip para kazanabilirmiyim.destekliyormu ? destekliyorsa google reklam link kodlarını nereye yapıştırıcam yardımcı olurmusunuz
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
WordPress.com’da reklam için sadece wordads kullanabilirsin. Onun için de daha önceden alan adı yükseltmesinin yapılmış olması gerekiyor.
-
Bu blog ile kısa sürede adsense ban yersiniz. Sitenize baktım içi boş görünüyor.
Adsense reklamı eklemek için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor. -
-
-
arkadaşlar benim blogumada profilden bakabilirsiniz birşey sorcam ben adsense reklamı eklemek istesem wordpress.com’a neler yapmam gerekir yani domain ve mapping alsam kullanabilirmiyim daha neler almam gerek yada şuanki haliyle birlikte sitemi tamamen yani
domain+hostunu satın alma imkanım varmıdır tamamen özgür olarak. -
Adsense icin wordpress yazilimini kendi barindirdiginiz alana kurmalisiniz. Bu konuda wordpress.org forumlarina goz atmanizda yarar var.
-
No Ads
Bloğunuzdan tüm reklamları kaldırım
diye bi seçenek var wordpress storede bunu alınca acaba adsense reklamları ekleyebilirmiyiz ?
adsense reklamları yada script kodlu birşeyler eklemek için ne yapmamız gerekir veyahut şuanki sitemi komple almak istiyorum yanı host domain tamamen bana ait olcak istedıgımı yapmak için bunun için bi paket felan varmıdır -
Bende kısa süre önce araştırma yaptım…Ögrendigim şey adsense hesabının ban yiyecegi oldu..Eger blogunuz hit yapıyorsa farklı reklam kanallarını deneyebilirsiniz..
-
blogum hit yapıyo ama reklam firmalarının verdigi kod script kodu eklenmıyor yani bileşimlerden boş metin html yi seçtim html kodu ekledım o da olmadı ona şaşırdımda script kodu zaten engelli ki en çok kullanılan reklam şeyide zaten script kodlarla destekli
-
- ‘Google Adsens’ konusu yeni yanıtlara kapalı.