Görsel Tıklamalarım Artık Görünmüyor
-
Görsellerim için İmage Shack kullanıyorum.Bir kaç gün öncesine kadar günlük ortalama 15-20 görsel tıklaması varken şimdi “0”oldu.Bir problem olduğunu düşünüyorum.Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Bugunlerde imageshack in kendi serverlerinde problem oldugunu dusunuyorum, bende imageshack i kullaniyorum.Ama duzelir herhalde.
-
Dün foruma bu yazıyı yazdıktan sonra 5 adet tıklama oldu.Ama gerçek sayının kesinlikle bu olmadığını düşünüyorum.Dün bir ara blogdaki yazılara göz gezdirdim.Açılmayan pek çok resimle karşılaştım.Onları düzelttim.İmage Shack’e gerçekten bir şeyler olmuş!
Bu arada İmage Shack’ı sizin vesilenizle kullanmaya başlamıştım.Düzgün çalıştığında çok faydasını da görüyorum.Vesile olduğunuz için teşekkür ederim :) -
Size iki sorum olacak.Benim için önemli iki madde.
1-Nasıl link verilir bana adım adım anlatabilir misiniz?Forumdaki arkadaşlar öğrenebileceğim bazı site ismini vermişlerdi.Ama ben anlayamadım.Birisi bana adım adım basitçe anlatsa Allah’ın izniyle kolayca yapabileceğimi düşünüyorum.
2-Namaz saati sayacını nasıl ve nereden ekleyebilirim?
Bu sorular konu dışı oldu ama hazır sizi bulmuşken sorayım dedim :)
- ‘Görsel Tıklamalarım Artık Görünmüyor’ konusu yeni yanıtlara kapalı.