güncel sayaç
-
ya arkadaşlar siteme sayaç ekledim ama bu sayaç güncel değil ,bu ne iştir anlamadım ?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Ben anlatayım dostum!
1) Giriş yap
2) Görünüm menüsüne git.
3) Bileşenler modunu aç
4) Sol taraftaki — Blog Stats– panelini sağ tarafa çek
5) Sağdaki oku tıkla, açılan menüde Kayıt yap ve kapat.Hepsi bu kadar!
Kolay gelsin!
-
Merhaba,
Ben Blog yazarı olarak kendi resmimi sağ bölümde yer almasını sağlayamıyorum.
Tşk.ler
-
Sorun değil!
1) Önce bir resim seçin
2) Resmin boyutunu 240 en 320 yükseklik pixel olarak küçültün. (çok önemli; PİXEL olarak)
3) Çalışma alanına giriş yapın
4) MEDYA modunu tıklayın
5) Yeni ekle yi tıklayın
6) Önceden hazırladığınız resmi yükleyin
7) Yüklediğiniz resmin(!) Yükledikten sonra altta ki bağlantı adresini ön belleğe kopyalayın.
8) Başlangıç sayfasına dönün ve Görünüm’ün altındaki –Bileşenler– modunu tıklayın
9) Sol tarafta ki –Görsel- panelini sağ tarafa istediğiniz yere çekin ve açın
10) Alttaki bağlantı yerine kopya yaptığınız resmin bağlantısını yapıştırın
11) Kayıt yapın ve kapatınSayfanıza döndüğünüzde resminizi göreceksiniz.
Not: Resim çalışmada bir sorun yaşıyorsanız… resmi bana gönderin, ben hazırlar geri gönderirim.
E-Posta: (e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir)Kolay gelsin!
-
-
Sitenizi ziyaret ettim, çok güzel. Ancak başlık resminizde SAĞİM olan adınızı Sagim olarak yazmışsınız. Yabancı bir grafik programıyla çalışıldığı belli. İstersen düzeltebilirsin!
Gönderirsen yardımcı olabilirim!
Sevgiler!
-
-
-
-
Daha önce yazdığım gibi; Bloğunuzun başlığındaki resimde yazı karakteri hatası var.
Sağım olan soy adınız yabancı alfabe ile yazılmışa benziyor ve Sagim olarak yazılmış.
Düzeltseniz iyi olur diye düşünüyorum. Resmi gönderirseniz yardımcı olurum. Veya kendiniz düzeltebilirsiniz.Selamlar!
-
Sevgili Ramazan, Blog başlığınızdaki resmi indirdim ve düzelttim. Alttaki bağlantıyı tiklarsan oradan indirebilirsin!
Kolay gelsin, selamlar!
http://cubuklukoyu.files.wordpress.com/2011/07/ramazan-sagim.jpg?w=630&h=132
-
-
Rica ederim!
Başka bir yardımda bulunabilirsem (?) çekinmeden söyleyebilirsiniz. Sayfanıza bıraktığım yorumdaki E-Posta adresimi de kullanabilirsiniz…Selamlar!
-
güncel değil demekle neyi kastettiğini açıklarsan yardımcı olmak isterim.Blogumda sayaç kullanıyorum :)
- ‘güncel sayaç’ konusu yeni yanıtlara kapalı.