Hack içerik
-
merhabalar sayın yöneticiler.
ben Resmi bir devlet sitesinin webmasteriyim.
Sitemiz geçtiğimiz hafta hack edldi ve elimizde hiçbir yedek yok. Yani anlayacağınız herşeyimizi kaybettik.
Bizi hack eden kişi’ye dava talebinde bulunduk ancak ona ait bir IP adresi bulamadık. Ama hack sayfasında wordpres uzantılı bir site vardı. “xloxidian.wordpress.com”bu linke dava açacağız. Pazartesi günü dava sürecini başlatacağız.
Site hack içerikli ve wordpress.com’a bağlı olduğu için büyük ihtimalle wordpress.com Türkiye”ye de dava açılacak.
ayrıca o site dışında o kişiye dava açmak istiyorum. Bana o kişinin siteye giriş yaptığı IP adreslerinin log kayıtlarını yollamanızı rica ediyorum.
Dava sonucunda görüşmek üzere
Saygılarımla .. -
You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.
This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.
If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.
If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.
This is an automated message.
-
spam bloglari sikayet etmek mumkun boylece wordpress.com yetkilileri o blog kullanici sozlesmesini ihlal ediyorsa silmekteler. dava acmak ne yazik ki Turkiye’de var olan cagin cok gerisindeki internet hukuku!ndaki aciklardan bir cok blog kullanicisini etkileyen sonuclarla yuzyuze birakmakta. turkiye’deki tatilim sirasinda google earth ve google maps’e bile erisemiyorum. secim doneminde yine tren ile internetten sorumlu bir bakani sececek bir halkin varligi beni korkutuyor. neyse bu forumun amaci politika degil. ancak talep ettiginiz ip adreslerinin log kayitlarini size bu forum okuyuculari ya da wordpress.com yetkililerinin verebilecegini de sanmiyorum.
sorunuzda adi gecen blogu asagidaki adrese tiklayarak wordpress.com a sikayet ederek sorununuzu cozebilirsiniz.
http://en.wordpress.com/report-spam/?url=xloxidian.wordpress.com
-
Bu tarz bir şeyin forum üzerinden verileceğini sanmıyorum. Ancak dava sürecinde avukatlar wordpress.com ‘ un (olduğunu düşündüğüm) hukuk departmanı ile görüşürlerse belki bir sonuca varabilirler.
- ‘Hack içerik’ konusu yeni yanıtlara kapalı.