hakkımda yasal olmayan içerik

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

merhaba dun internet sitelerinde gezerken https://oralayhanblog.wordpress.com/ isimli web sitesine denk geldim. 30 gün ugrasıp bitirdiğim halde işi beğenmeyip iade talep eden bir müşterim tarafından çirkince ve ahlaksızca içerikler paylaştığını fark ettim bu nedenle nasıl bir yol izlemem gerektiğini bulamadım ayrıca wordpress le iletişime geçebiliceğim bir iletişim forum uda bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz savcılıkta suc duyurusunda bile bulunduk.

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

WordPress.com’da “saldırgan dil” içeriklerine belli sınırlar dahilinde tolerans gösterilmekte. Örneğin işinizden memnun olmayan bir müşteriniz eleştirilerini saldırgan bir üslupla da yayınlayabilir. Bu marka ihlali sayılmaz:

Is the website using your trademark to review or criticize your products or service? If so, this is not trademark infringement. Since we will promptly reject your complaint, please don’t submit your complaint.

Verdiğiniz örnekte herhangi bir telif hakkı ihlali de yok. Başvuru yapabileceğiniz tek çerveçe “özel bilgilerin izinsiz olarak yayınlanması” olabilir belki, ama bunun kabul edileceği kesin değil. Çünkü;

WordPress.com’da müsaade edilmeyen kişisel hakların ihlali şunları içeriyor:
    – Kimlik numaraları
    – Kredi Kartı bilgileri
    – IP adresleri
    – Daha önce açıktan yayınlanmamış ev adresleri, e-mail adresleri ve telefon numaraları
    – Doğum tarihleri
    – Şifreler
    – Özel veya uygunsuz fotoğraflar

Şunlar ise yukarıdaki örneklere DAHİL DEĞİLDİR, gizlilik ihlali sayılmaz:
    – Kişilerin uygunsuz olmayan fotoğrafları
    – Daha önce açıktan yayınlanmış, kamuya açık ev adresleri, e-mail adresleri ve telefon numaraları
    – Kişilerin isimleri

Bu bilgiler dahilinde aşağıdaki form üzerinden şikayetinizi gönderebilirsiniz.
    https://en.wordpress.com/abuse/

• ‘hakkımda yasal olmayan içerik’ konusu yeni yanıtlara kapalı.