Hakkımızda bölümüne ana sayfada görünmeden yazı eklemek.
-
Hakkımızda bölümüne ana sayfada görünmeyecek şekilde yazı eklemek mümkün müdür?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Soru ve görüşler için iletişim bilgisi eklemek istiyorum.Yukarı kısıma bunu ekleyemedim.Yazdığım yazı anasayfada çıkıyor.Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
-
1- menu
2-sayfalar basligini sec
3- gizli yapmak istedigin sayfayi duzenle yazisina tikla
4-cikan sayfanin yan tarafindaki : Görünürlük: Genel e tikla
5-orda uc tane secenek var :
Genel
Parola korumalı
Parola:
Özel
6-Bunlardan birini sec ve Tamam a tikla , hepsi bu kadarKolay gelsin
-
Dediklerinizi yaptım ama olmuyor.Yalnız şöyle bir bilgi vereyim.Standart her blogda bulunan hakkımızda sayfam silinmişti.Ben kategori olarak ekliyorum hakkımızda sayfasını.Bundan kaynaklanıyor olabilir mi?Teşekkürler..
-
-
Ayrica sunu søylemeyi unuttum, siz yukaridaki sekilde yapin ve siteden cikin birde øyle bakin gørunmemesi yani gizli olmasi lazim, siz siteye giris yaptiginiz icin siz gizli yapsanizda size gøzukur, siz siteden cikin bakalim olmiyacakmi, birde øyle deneyin.
-
Dediğiniz gibi başka bilgisayarda görünmüyor.Hakkımızda’yı tıklayınca ana sayfaya dönüş oluyor,yazı eklenmiyor.İletişim yazısı bir yerlere gitti ama nerede ben de bilmiyorum?
-
Genel katogorisinden ana sayfaya görünür şekilde ekledim.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
- ‘Hakkımızda bölümüne ana sayfada görünmeden yazı eklemek.’ konusu yeni yanıtlara kapalı.