Hello How Can I optimize my website for seo

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Hello How Can I optimize my website for seo because I can’t add any meta tag and I can’t install plugins what I can do for it, basically wordpress says ‘Hello go and buy an membership if you want to known in internet’ btw I am using free membership.

Nerden editleyeceğimi bulamadım forumun ingilizce olduğunu düşündüğüm için ingilizce yazmıştım sorunum şu ücretsiz üyelik kullanıyorum ve sitemi herhangi bir şekilde seo için optimize etmeye çalıştığım zaman meta tag ekleme pluginler aracılığıyla birşey yapmak istediğimde bana business üyeliğine geçin yoksa bu işlemleri yapamıyorsunuz diyor yani basit ücretsiz üyeliğe sahip değilken internet tarafından görülmek için bir şansımız yok mu saçma değil mi olay sadece para mı oldu artık bu gibi büyük firmalarda.

Voops Wp-Admin konsoluna giriş yapıp —> Araçlar sekmesine girip meta tag ekleyebilir mişsiniz benim hatam :D

Business üyeliğin sağladığı Meta verileri ekleme özelliği wp admin >> araçlar sekmesindeki özellik ile aynı değil.

Business paket: Meta verileri ekleme (Google daki arama sonuçlarında başlığın altında yer alan 160 karakterlik anahtar kelimelerinizi içeren özet kısmı) SEO için önemli.

Ücretsiz paket: Site doğrulama (Google, Bing, Yandex, Pinterest gibi siteler için doğrulama tagı ekleme) SEO için doğrudan etkili değil. Sitenizin arama motorlarında nasıl görüneceğini yönetmek için faydalı.

Her iki ayara da Admin paneli >> Araçlar >> Pazarlama >> Trafik yolundan ulaşabilirsiniz.

• ‘Hello How Can I optimize my website for seo’ konusu yeni yanıtlara kapalı.