ilk bloğum biraz acemiyim

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

buda benim ilk bloğum nasıl olmuş yorum bekliyorum

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Az öncede yazdım sitenizin güvenlik açığı var kontrol etmeniz sizin için sağlıklı olur.

bir blok kurayım dedim başıma gelmeyen kalmadı temel bilgisayar bilgisi olan herkes yapabilir diyorlar sonra konuya teknolojik terimlerle başlıyorlar zten bunlardan çok iyi anlasam buralara hiç uğramam .Neyse konuya gireyim bir yemek sitesi yapmak istiyorum ücretli alan adını aldım beğendiğim temayı bilg. indirdim ama wordpress e ekleyemiyorum.bloğumda güvenlik açığı olduğunu yazmşsınız ne yapmam gerekiyor türkçe kelimelerle anlayacağım dilde anlatırsanız çoooooook sevinirim dediğim gibi acemiyim .birde herkes kodlardan bhsediyor html,css falan bunlar benim ne işime yarayacak.kusura bakmayın çoooook uzun oldu yardımcı olursanız size çok müteşekkir olurum.

bir şey daha sormak istiyorum alan adını wordpress den aldım dreamwevare le yapılan bir siteyede wordpress den aldığım alan adını kullanabilirmiyim acayip bir sorumu oldu bilmiyorum ama cevap verirseniz sevinirim.

görsellik ve renk uyumu konusunda biraz daha çalışmalısınız ama moralinizi bozmayın olacak biraz sabır.kullanıcı denetim masasını türkçeye çevirmediyseniz önce onu türkçe yapalım .o zaman işiniz daha kolay olacak.

Sitenize giremiyorum şu an hata veriyor o yüzden güvenlik konusunda sıkıntı var mı yok mu yardımcı olamadım.Sitemkâr bir mesaj bırakmışsınız ancak bilen bilirki ben burada elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışan biriyim. Konu hakkında detaylı bilgi istiyorsanız bana mail atabilirsiniz. Mail adresim için ismimin üzerine tıklayıp sitemin iletişim bölümüne girin burada mail adresi vermek yasak.

• ‘ilk bloğum biraz acemiyim’ konusu yeni yanıtlara kapalı.