ilk sayfadaki yazı sayısı
-
Merhabalar,
ben ilk sayfamdaki yazmış olduğum blogların sayısını arttırmak istiyorum. anasayfamda sadece 2 tane yazı görüntüleniyor. bu sayısı nasıl arttırabilirim.
Teşekkürler.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
The blog you specified at abdullahylmz.com does not appear to be hosted at WordPress.com.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
-
Kontrol paneli sol menü > Ayarlar > Okuma kisminda gerekli ayarlamalari yapabilirsiniz.
-
oradan birkaç kez denedim ama olmadı. suan okuma sayfasındaki değeler 10 ama sadece 2 olarak geliyor ekrana.
-
Blogunuz acaba WordPress.com da mi yoksa kendi alaninizda mi barindiriliyor? Ikinci durum mevcut ise WordPress.org kurulumu, kullandiginiz tema ve eklentilerden bir sorun kaynakli olabilir.
-
- ‘ilk sayfadaki yazı sayısı’ konusu yeni yanıtlara kapalı.