index ve single.php thumbnail sorunu
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben bir tema kodluyorum ve temamda jquery.masonry özelliğini kullanarak küçük divlerle postlarımı listeliyorum.Postlarımda üst kısımda thumbnail ve altında kısa bir açıklama geçerek yayınlama yapacağım fakat sorunum burda başlıyor ,
index.php içindeki thumbnaillerin boyutlarının kutulara sığacak şekilde belirlediğim boyutlarda olmasını istiyorum fakat ayrıntılara (single.php) girdiğimde resmin orjinal boyutunun yayınlanmasını istiyorum.
Ben ufak bir deneme yaptım index.php içindeki thumb’lar belirlediğim şekilde gösteriliyor fakat single.php içinde orjinal boyutunda değil küçültülmüş haliyle gösteriliyor.
Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
-
Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
-
Temayı kodlayan sizsiniz. single.php içinde orjinal boyutta olmasın diyende sizsiniz.
-
- ‘index ve single.php thumbnail sorunu’ konusu yeni yanıtlara kapalı.