İsim değiştirme
-
Arkadaşlar merhaba benim kullanıcı adım turkotaku fakat zamanında toam diye değiştirmiştim. Blogda toam gözüküyor ama geri nasıl düzelticem bulamadım. Tekrar turkotaku diye gözüksün istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Merhaba,
kullanıcı adınızı değiştirmek için;1) Giriş yaptıktan sonra; Kullanıcılar..
2) Profilim
3) Username: Burada şimdiki kullanıcı adınız görülmektedir. Ve hemen yanında (Change)= değiştir… yazıyor (Change) yi tıklayın, isminizi değiştirin, onaylayın = değişiklikleri kaydet modunu tamamlayın ve geriye dönün. Bu kadar kolay!Kolay gelsin!
Önemli NOT: Yeniden girdiğinizde yeni isminizi eskisiyle karıştırmayın!
-
Merhaba,
kullanıcı adınızı değiştirmek için;1) Giriş yaptıktan sonra; Kullanıcılar..
2) Profilim
3) Username: Burada şimdiki kullanıcı adınız görülmektedir. Ve hemen yanında (Change)= değiştir… yazıyor (Change) yi tıklayın, isminizi değiştirin, onaylayın = değişiklikleri kaydet modunu tamamlayın ve geriye dönün. Bu kadar kolay!Kolay gelsin!
Önemli NOT: Yeniden girdiğinizde yeni isminizi eskisiyle karıştırmayın!
-
-
Username’de turkotaku yazıyor. gördüğünüz gibi burdada turkotaku yazıyor ama sitede toam.
-
Merhaba,
1) Giriş yaptıktan sonra; Kullanıcılar..
2) Profilim
3) Username: Adınızı soyadınızı yazdıktan sonra alttaki panelde…
4) Dışa açık isim; bölümünde değişiklik yaparak Sitenizde hangi ismin görülmesi istediğinizi yazarak; değişiklikleri kaydet butonunu onaylayın!Selamlar
- ‘İsim değiştirme’ konusu yeni yanıtlara kapalı.