İstanbul İngilizce Kursu

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

İstanbul İngilizce kursu sayısı 1200 civarında bulunmaktadır.

İngilizce kursları fiyat politikalarını belirlerken, bulundukları konum, eğitmen giderleri ve kullandıkları materyal giderlerini baz almaktadırlar. Bu maddeler kursiyer olarak bizi çok ilgilendirmemekte olup, kesemize en uygun olan İngilizce kursunu seçmeye çalışırız.

Bu noktada önemli bir detayı kaçırmamız gerekiyor. Ödediğimiz meblağ karşılığında ne kadar kaliteli bir eğitim alıyoruz!

*İngilizce eğitmenleri profesyonel olarak kurum çalışanları mı?
    *Bize sunulan materyaller içerisinde okuma kitapları, Cdler ve kitaplar mevcut mu?
    *Yabancı eğitmenler gerçekten İngilizce öğretmeni mi?
    *Ödeme seçenekleri nelerdir?
    *Eğitim alacağım İngilizce kursu Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde kurum açma ve işletme ruhsatına sahip midir?

Bir kur İngilizce eğitimini 300 TL ile veren eğitim kurumları olduğu gibi, 1500 TL tutarında fiyat politikası izleyen firmalarda bulunmaktadır. Nasıl olur da bu kadar büyük bir fiyat farkı bulunmaktadır? Hangi İngilizce kursu doğru fiyat politikası izlemektedir?

Bir kur fiyatı 800 TL ile 1200 TL arasında değişen İngilizce kurslarının bu konuda daha tutarlı olduğunu düşünmekteyiz. Eğitim giderleri ve profesyonel olarak İngilizce eğitimi veren eğitmen masrafları düşünüldüğünde bu fiyatın makul olduğunu düşünüyoruz.

500 TL üzerinden satın aldığım 4 kur İngilizce eğitimimin toplam maliyeti 2000 TL olmaktadır. Hiçbir şekilde bize fayda sağlamaması durumunda ucuz bir anlaşma yapmış olmanın bize yararından çok zararı bulunmaktadır.
    Dönemsel olarak yapılan kampanyaları takip etmek, kampanya dönemlerinde kayıt yaptırmak her zaman avantajımıza olacaktır.

Seçmiş olduğumuz kursun lokasyon olarak kolay ulaşılabilir olması, bu süreçte ödemek zorunda olduğumuz yol masrafı ve harcamış olduğumu zaman bizim açımızdan ayrıca önemlidir.

Detaylı olarak araştırma yapmak ve bu konularda farklı İngilizce kurslarını aynı soruları yansıtarak, bizim açımızdan en uygun ve tatminkâr olanını seçmek hepimiz açısından doğru bir tercih olacaktır.

İstanbul İngilizce kursu fiyatları araştırırken, farklı sitelerden bilgi toplamak yerine, kurumları birebir ziyaret ederek aklımıza takılan soruları sormak, hem tatmin açısından hem de doğru bilgiyi almak açısından daha önemlidir.

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

İş hayatınızda güzel kariyere sahip olabilmek için iyi bir üniversite okumak ve bunun yanında dünya dili olan İngilizce dilini, iyi bilmeniz gerekmektedir. Bununla birlikte tabiki başka bir dil şartı da her zaman önümüze çıkmaktadır. Ne kadar çok dil biliyorsanız o kadar iş hayatında şansınız artmaktadır. İşverenlerin bir çoğu çalışanlarının iyi derecede İngilizce bilmesini isterler.

Ülkemizde yabancı dil en büyük ortak sorunladan biridir. Bu sorun genellikle öğrencilerimizin veya çalışan arkadaşlarımız konuşulanı anlayabiliyor ama cevap veremiyor olmasıdır. Yabancı bir dilin en kolay öğrenilebileceği yer, kesinlikle o dilin konuşulduğu ülke olacaktır. Çünkü bir insanın dil eğitimi alırken en iyi şekilde alabilmesi, konuşma ve okuma gibi pratiklikleri kazanabilmesi için mecbur kalması ile çok ilgilidir. Bu da kısaca “yaşayarak öğrenme” anlamına gelmektedir.

İngilizce öğrenmek için ülkeleri gezmek zorunda kalmamak için Happy English With ASG Ankara İngilizce Kursu sizlere en iyi şartlarda ve koşulda eğitim vermektedir. İngilizce’yi en kısa sürede size sevdirecek ve öğretebilecek olan Arzu Sunu Gök, bugüne kadar aldığı yüksek öğrenimler, bitirdiği kurslar ve geliştirdiği yeni teknikler ile sizlere İngilizce konusunda yardımcı olacaktır. Birebir uygulamalı anlatım ve konuşma dersi veren Happy English With ASG İngilizceyi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Ankara ingilizce Kursları arasında uygulamalı anlatımı ile büyük fark yaratan kursumuz birçok sertifika almıştır.

http://www.happyenglishwithasg.com/

• ‘İstanbul İngilizce Kursu’ konusu yeni yanıtlara kapalı.