İstatistikler
-
Ben bloguma wordpress’in kendi istatistik özelliğini ekledim ama; şu an sayaç 1,713 rakamını gösteriyor.
bu ne anlama geliyor? toplam 1713 ziyaretçi mi?
bilen var mı ?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
bir de harici bir sayaç eklesem; mesela onlinewebstats var. onun kodunu kabul eder mi acaba?
-
Hayır,bu rakam ziyaretçi sayınızı değil tıklanma sayısını gösteriyor.On line sayaç ekleyebilirsiniz.Benim blogumda da var,kullanıyorum.
-
yani sayfa gösterim? bir de arada virgül var. 1713 mü oluyor :) ama ben sayfa çevirince sayaç atmıyor.
-
Ziyaretçilerinizin bloga giriş yaptıkları sayı+blogdaki yazılara tıklama sayıları
Sizin kendinizin tıklamaları sayılmıyor. -
şu an şöyle; 1,725 o halde sizin dediğinize göre 1 ziyaretçi, 725 tıklama. böyle olması imkansız.:) bi yerde yanlışlık var.
-
-
detaylı bir istatistik sayacına ihtiyacım var benim. bu alanda; ”google analytics” en iyisi. bir de ‘onlinewebstats” ve ”sayyac.com” var.
bu saydıklarım çok detaylı bilgi veriyor. benim için en önemlisi, arama motorlarından ne diye aramış ve kaçıncı sayfada bulup gelmişler.
bloguma ”onlinewebstats” sayacını koydum, bir gün akşam olmadan 640 ziyaretçi saydı. (sanırım şu alexa dayanışması sayacı bozdu :) ) sayının yanlış olma ihtimali bir tarafa, sadece saydı, diğer özellikleri wordpress blogumda çalışmıyor. (dolayısı ile işime yaramadı.)
sayyac.com’un sayacını koydum, olmadı. (script içeriyor) google analitiki de kabul edebileceğini sanmıyorum.
başka alternatif bildiğiniz var mı?
-
Sayacınız bozuk değil.Wordpress’in istatistik gösteren rakamı ile sizin sayacın rakamı birbirini tutmaz.
WordPress istatistik:Gelenler+Gelenlerin blogda tıkladıklarının sayısı
Ziyatetçi sayacı:Yalnızca gelenler
-
-
ben onlinewebstats sayacı için demiştim ama, wordpress in kendi sayacı da yakın bir sayı saymış.
tekrar girişleri saymıyorsa; yeni bir yer için yüksek bir rakam. sandbox a düşmekten korkuyorum.
-
senin blog a baktım hocam. o sayacı biliyorum, dediğim gibi, daha detay bilgi lazım.
-
Dikkatli olmakta fayda var.Sandbox lar,banlar kimseye uğramasın inşallah.Benim blogda olan sayaçların çok daha detaylıları var ama onlar free olmayabilir.
-
-
-
interaktif sözlük. ekşi sözlüğün yeşil versiyonu :) pek eğlenceli yer, müslümanalrın mekanı diyim. (alanında.) saçmalık da çok olsa da, tavsiye ederim.)
-
Sanbox demişken gerçekten dikkatli olmanızı tavsiye ederim.İlk gün ilk yüz wordpressin içinde gördüm sizi.İlk etapta sevindirici tamam ama sebepsiz olması dikkat çekebilir.Mesela aşure günü tasavvufokulu da ilk beşteydi ama sebebi var.Özel dini gün,bizim blogun da alanı.Hit çok yükseldi o gün ama dediğim gibi şartlar uygun.
Sebebi var.Sebepsiz aniden yüksek hit zorlayabilir,aman dikkat diyorum kardeşim. -
-
teşekkür ederim. ilk yüz ü nereden görebilirim kardeş?
içerik çok ekledim bir de. ayrıca seo ile ilgili tecrübem var da; çok ani çıkış oldu gerçekten. inş. bi şey olmaz.
-
Sayfada hesabım bölümü var.Oradan read freshly pressed’a girin.Çıkan sayfada dili türkçe yapın.Yine çıkan sayfaların tamamını görmek için more’ı tıklayın.
- ‘İstatistikler’ konusu yeni yanıtlara kapalı.