İzolasyon

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Özellikle kış aylarına girdiğimiz bu dönemde yapıların
    izolasyon, yalıtım uygulamaları önem taşımaktadır. Özellikle aışırı yağmur yağdığı günlerde yapıların duvarlarında nem ve rutubet oluşması yapının su izolasyonu eksikliğinin olduğunu göstermektedir. Ayrıca dış cephe yalıtım ve izolasyon uygulamaları ile %30 a varan yakıt tasarrufu sağlanabilir. Son yıllarda yeni yapılan yapılarda izolasyon ve yalıtım uygulamaları sıradan bir iş olsada, daha eski yapıların çoğunda bu uygulama yoktur. Ve kış aylarında artan ısınma giderlerinin çok yüksek gelmesine sebep olur. Ayrıca yapılarda izolasyon, yalıtım uygulamalarının olmayışı mülkünüzün değerini de düşüren en önemli etkenlerden birisidir.

Konu ile alakalı olarak demirci izolasyon 1990 yıllarından beri başta izolasyon olmak üzere, mantolama, ısı yalıtımı, su izolasyonu, çatı izolasyonu konusunda istanbul ve çevresinde hizmet vermektedir. Yaptığı uygulamalara da uzun yıllar garanti vermektedir. Bu son derece mühim olan konu ve uygulamalarda da en az sizin kadar hassas düşünen ve yaptığı işlerin en iyisini yapan firma; ısı izolasyonu, su izolasyonu, yangın izolasyonu ve çatı izolasyonu konusunda sektöründe kendisine rakip tanımıyor. Ayrıca günümüzde önemli bir sorun oluşturan gürültü kirliliğine de ses izolasyon uygulamaları ile büyük ölçüde çözüm getiriyor. Yılların kazandırdığı profesyonellik ve işinde deneyimli ustalarımız yardımıyla kısa sürede ve mükemmel işçilikle gerçekleştirdiğimiz bu uygulamalar, size uzun vadede dönüş sağlamakta, hata vermeden ve sorun çıkartmadan uzunca bir süre, üzerine düşen görevleri fazlasıyla yapmaktadır. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ve kaliteden ödün vermeden yapılara getirdiğimiz özel çözümlerle alanında tercih önceliği oluşturuyor.

http://www.demirciizolasyon.com.tr/

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• ‘İzolasyon’ konusu yeni yanıtlara kapalı.