Katagörideki yazıları nasıl taşırım
-
merhaba arkadaşlar
katagorimde 30 bın konu var bunları ayrı ayrı katagorulere taşıyacagım tek tek secerek bunu nasıl yaparım.
benım tam olarak istediğim tek tek degilde bir sayfadakılerı seçtıgımde hepsını bırden katagorılerını ayarlamak istiyorum bu mumkun mu acaba ?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Sizi anlamakta zorluk çekiyorum ama…anladığım kadarıyla; Siz bir kategori altında 30 bin yazı oluşturmuşsunuz ve bu yazıları farklı kategorilere dağıtmak istiyorsunuz; eğer öyle ise (?)
Bence her yazıyı ayrıca yeniden güncellemeniz gerekli olacaktır diye düşünüyorum. Belki bu konuyu daha iyi bilen vardır…Kolay gelsin!
-
a ve b katagorileri var dıyelım a katagorisinden secıp b katagorısını atıcam bunu toplu işlemlerden yaptıgım zaman hem a hemde b katagorısıne atıyor 2 katagorıdede o yazı oluyor bunun kolay yolu yokmudur 30 bın konuyu tek tek mı duzenlemek gerekıyor ?
-
-
-
Yardim talep ettiginiz wordpress.com blogunun adresini paylasabilir misiniz? Profilinizdeki blogunuzda herhangi bir icerik ve kategori gorunmemekte.
- ‘Katagörideki yazıları nasıl taşırım’ konusu yeni yanıtlara kapalı.