Kategorileme Problemi

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba , Kategorileme yapmaya çalışıyorum fakat istediğim mantıkta kategorileme yapamadım. wordpress’in özelliğindemi yok benmi yapamadım çözemedim. kısaca anlatayım.

NOT : [Aşşağıdakiler Örnektir]

Görünüm Menüler Kısmından <-Main-> = Menü Altına Aşşağıdaki 3 Kategoriyi Ekledim

PHP
    ASP
    JQERY
    // ve Bunları Yazılar Menüsünün Altındaki Kategori Kısmından ekledim

php kısmının Altına Sayfalar Kısmından

Php Kurulum
    Php Ders
    Php Basit Kodlar

isimli 3 adet sayfa oluşturdum bu sayfalarımın türü Blog-List

ASP ve Jqery kategorileri boş geçiyorum onlarada farklı isimlerde sayfalar oluşturdumu varsayıyorum…

Can Alıcı Nokta Yazılar Kısmına Yazı Ekle Dedim bilgilerini girdim fakat yazının hangi Sayfanın Altında Çıkacağını seçemiyorum kategori seçimi yaptırıyor buda menüde Yazının kaktegori olarak çıkmasını sağlıyor ve diğer bütün Kategorilerin altında Bu Yazı çıkıyor…

Kısaca Amacın

Php Sub menülü , Altında Php Kurulum Kategorisi Olan ve yazdığım tüm yazıların bu kategori altında çıkmasını sağlamak…

neden böyle birşey yapmak istediğime gelince birden çok kategori olacak ve her kategorinin altında farklı sayfalar yer alacak yazdığım yazılarda ait olduğu Sayfanın Altında Blog-List Olarak listelenecek…

——————————————————————————
    PHP – ASP -JQERY – Tür kategori
    ——————————————————————————————-
    Php Kurulum asp nedir ? – türleri sayfa
    Php Ders mql asp kur
    Php Anıları

sayfaların altında ise yazılar yer alacak örnek
    php kurlum videolu anlatım yazısı sadce = php kurulumda = çıkacak diğer kategorilerde yer almayacak…

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• ‘Kategorileme Problemi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.