Kendi Yaptığım WordPress Yapılı Oyun Sitesi
-
Vakit geçirmeye yarayan ve belirli kuralları olan ifadeye biz oyun diyoruz. Oyun deyince insanların aklına bir sürü şey gelir. Aslında kumar oynamakta bir oyundur. Ama benim buradaki açıklamak istediğim şey teknoloji sayesinde gelişen bilgisayar oyunları.
Gelişen bilgisayar oyunlarının artık ismi git gide değişmektedir. İnsanların aklına 3 boyutlu oyunlar şeklinde kazınmaktadır. Bu oyunlar genelde çocukların sevinç kaynaklarıdır. Böyle olduğu gibi, onların bedenen ve ruhen de geliştikleri söylenebilir. Ama şu anki hayat şartlarına bakarsanız oyun oynamak artık yetişkin insanlar içinde bir zevk haline geldi.
Bu zevk meseleleri de kişiden kişiye değişiklik gösterir. Yani kimisi araba oyunlarından, kimisi de macera, mario gibi değişik oyunlardan hoşlanırlar. Benim de bilişim dünyasına katılmamın en büyük sebebi de oyunlar olmuştur. Ama oyunun nasıl yapıldığı değil. Herkesin eğlenceli vakit geçirmeleri için bir site hazırlamak.
Bu site kurma işi beni epey bir uğraştırdı. Yani çeşitli kodlamalar öğrenmeye çalıştım falan, ama yine de sağlıklı işler ortaya çıkartamadım. Bunun sebebi de temelimin sağlam olmaması. Okul çağında bu işlerle uğraşsaydım, belki şimdi oyunlar yaratırdım kendimce. Ama WordPress sağ olsun bu konuda bana çok yardımcı oldu.
Ben pek programlama dilindin anlamam genelde kendimi hep tasarım yönüne kaçırırım. Ama internet teknolojisi sayesinde WordPress kurmayı ve bu yapıda nasıl bir oyun sitesi kurmayı araştırdığımda çokta fazla programlar bilmeme gerek kalmadı. Sadece biraz vaktimi aldı o kadar.
Kurmuş olduğum bu WordPress oyun sitesinden herkes faydalanabilir. İçine atmış olduğum 3 boyutlu oyunlarla da keyifli ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Çocuk ya da genç olmanız önemli değil. Beni en çok sevindiren olaylardan bir tanesi benim bu işi başarabilmem ve insanların oyun oynayabilmesini sağlamak oldu. Güzel vakitler geçirmeniz dileğiyle. İyi eğlenceler dilerim.
-
Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
- ‘Kendi Yaptığım WordPress Yapılı Oyun Sitesi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.