Kesinlikle Virüs Olmayan WordPress Oyun Sitesi
-
Çocukların gelişmeleri için çok yararlı olan oyunlar artık günden güne çocukları çok etkilemeye başlamıştır. Yani onların etkilenmelerin ilk sebebi bence artık oyunların tasarım ve grafik yönleri çok kuvvetli. Bundan önceleri sadece normal oyunlar dediğimiz işte 2 boyutlu ya da kalitesiz oyunlar mevcuttu.
Şuan ne oldu diye sorarsanız artık, 3 boyutlu oyunlar devreye girdi. Bazen internet kafelerde çocuklar savaş oyunu, macera oyunları oynarken görüyorum da gerçekten görüntü kalitesi bakımından harika. Şimdiki zaman baktığımızda sadece oyun oynamak aslında sadece çocukların işi değil. Yetişkinler de artık bilgisayar başında oyun oynuyorlar.
Bende buna dahilim. Ama bu konu hakkında sizlerle paylaşmak istediklerim konular var. Yani kısacası dikkat etmeniz gereken konular. Geçenlerde silah oyunu oynarken bir siteye girdim. Oyun açılırken tam bilgisayarım kendiliğinden kapandı.
Bunun nedenini doğal olarak biraz araştırdım. Araştırmamın sebebi sadece bilgisayarım kapandığından değil bilgisayar bir daha açılmadı tekrar, bu yüzden format attırmak zorunda kaldım. Başka bir internet kafe de aynı siteye girdim, ama bilgisayar kapanmadı çünkü, o bilgisayar anti virüs korumalıymış.
Okul dönemlerinden bir bilgisayar bölümü okuyan arkadaşım vardı. Onunla görüştük olayı anlattım. Bilgisayarımın çöktüğünü, internetten virüs bulaşmıştır dedi. Ne yapmam gerektiğini sordum. Kaliteli ve sağlıklı sitelerde oynamam gerektiğini ifade etti. Bir oyun sitesi adresi söylemesini istedim. Sağ olsun hemen verdi.
Eve gittiğimde siteyi ziyaret ettim değişik tarzda oyunlar var gerçekten. Bir de arkadaşım bana bu söylediğim site WordPress ile yapılmış hızlı bir site demişti. Gerçekten de öyle. WordPress kelimesinin kulaktan dolma ne olduğunu bildiğim için, gerçekten ortaya muhteşem tasarımlar çıkartmışlar. Eğer sizlerde bilgisayarınız çökmemesini istiyorsanız, burada rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz. Şimdiden herkese iyi eğlenceler. Hoşça kalın.
-
Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
- ‘Kesinlikle Virüs Olmayan WordPress Oyun Sitesi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.