kodlar neden çalışmıyor?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

örneğin renk kodu koyuyorum ki sallama kod koydum wp panelinde yazıyı renklendirme kodu yoktu. Yazıyı yarıda kesip more.. kodunu koyuyorum yok yayımla dediğimde bakıyorum kod kaybolmuş. Linkleri tıklamalı “burayı tıklayın” şeklinde yapıyorum kod gene yok kaybolmuş. Herkes yapıyor ben neden yapamıyorum acaba?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Java script kod kullandıysanız kendiliğinden kaybolur, ücretsiz bloglarda izin verilmiyor. Script içermeyen kod kullanmalısınız..Kolay gelsin..

İyi de kendi kodlarını bile kabul etmiyor. Ayrıca script içermeyen derken?

Kendi kodlarını derken? Script bir kod çeşidi ve bu çeşit kodu kullanırsanız maalesef sonuç alamazsınız..Örneğin blogumda ziyaretçi sayacı var..Çeşitli alternatif ziyaretçi sayaçları olmasına rağmen script içerenlerinkini kullanamadığımız için, içermeyeni tercih etmek durumundayız..Seçeneklerimizi bu şekilde gözden geçirmemiz gerekiyor..

Ben google grubun e-mail abone ol linkini ekliyemiyorum, ne yapmam lazım.eklediğimde normal bir görüntü ortaya çıkmıyor, acaba bunu sebebide java script mi?.Eklediğimde normal görüntü alamadığım kod aşağıda

<form action=”http://groups.google.com/group/kocaeliplatformhaber/boxsubscribe”>
    <input name=”hl” type=”hidden” value=”tr” /></form>

<tbody>
    <tr>
    <td style=”padding-left: 5px”>
    E-posta: <input name=”email” type=”text” /> <input name=”sub” type=”submit” value=”Abone ol” /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align=”right”>
    Bu grubu ziyaret et</td>
    </tr>
    </tbody>
    </table>

ÜÇ GÜNDEN BERİ BEN DE BİR SORUN VAR..YAZI EKLE DİYORUM.SADECE GÖSELLERLE İLGİLİ EKLENTİLER ÇIKIYOR.DOLYISIYLA YAZIYI EKLEYEMİYORUM.NE YAPCAĞIMI DA BİLEMEDİM.BİRDEN BÖYLE BİR SORUNUN OLUŞMASI NORMALDİR UMARIM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.http://evrenselenerjiler.wordpress.com

• ‘kodlar neden çalışmıyor?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.