KONU BAŞLIKLARININ YAZI BOYUTUNU BÜYÜTMEK VE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK
-
TEŞEKKÜRLER SAĞOLUN.BİRDE KONU BAŞLIKLARININ YAZI BOYUTUNU BÜYÜTMEK VE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN MÜ ACABA ?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Sanırım Görsel metin editörünüz aktif değil.Sayfanın en solunda Hesabım bölümüne tıklayın .Oradan evrensel yönetim paneline girin.En altta profilin altından kişisel ayarları tıklayın.Orada “görsel metin editörünü kullanma”‘nın yanındaki kutuyu boş bırakın(kutunun içine tıklayarak).Ve bu değişikliği sayfadaki kaydet yazısına tıklayarak kaydedin.Çok uzun ve karışık görünüyor ama inanın çok kolay.
-
Görsel metin editörünüzü aktifleştirdikten sonra yazılarını renklendirebilir ve puntolarını değiştirebilirsiniz.Yalnız bu durum htmlfbml arkadaşımızın da belirttiği gibi ana başlıklarda olmuyor.Alt başlıkları bu şekilde yapabilirsiniz.
-
çok teşekkürler denedim yaptım sağolun .olsun buda yeterli bence .bedava bir siteye göre müthiş özellikleri var.zamanla çok güzel yaparım bloğumu.
-
-
- ‘KONU BAŞLIKLARININ YAZI BOYUTUNU BÜYÜTMEK VE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK’ konusu yeni yanıtlara kapalı.