konuya mp3 ekleme
-
selam ben sitede bir konuya mp3 eklemek istiyorum. mixpod ve box.net i denedim ancak hepsi ayrı bir yerde açıyor. ben ise konu görüntülerken sayfa değişmeden açmak istiyorum. bunun için bildiğiniz bir site var mı ya da nasıl olacak.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Soundcloud’u yazı içine yerleştirebiliyorsunuz.Yalnız bu konuda benim de takıldığım bir yer oldu.Soundcloud’u yan menüme ekleyebiliyorum ama ne yaptıysam yazı içine yerleştiremedim.Moderatörümüz peixesloucos bu şekilde kullanıyordu bildiğim kadarıyla.
@peixesloucos bize bu konuda yardımcı olursan seviniriz :)
-
-
Site profesyoneldeli.com olarak degisti. Ama bi hata var evet daha duzeltemedim
-
-
-
-
Soundcloud’dan kodu alıp bloga yapıştırıyorsunuz ve insanlar da dinliyorlar,bu kadar basit.Ben kodu metin bileşenine yapıştırıp yan menüde rahatça kullanıyorum.Ancak diğer bazı arkadaşların yaptığı gibi yazıya yapıştırınca çıkmıyor.Yazıya yapıştırırken müzik ekle’yi mi kullanmamız gerekiyor yoksa her ikisi de olmadan kodu direk yazıya mı yapıştıracağız?Her iki yolla da denedim,olmadı.Başka bir yolu olmalı,umarım öğreniriz..
-
Usta oldu yaptim. Souncloud da share dedigin zaman face twit falan var onun yaninda more yaziyor oradan wordpress kodu veriyor on numara oluyor… Cok sagol tekrardan..
-
Sevindim sizin adınıza,o aşamaları geçmiştim de kodu yazının içine yerleştirebildiniz mi?Eğer yazının içine yerleştirebildiyseniz nasıl yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim.
-
Evet,blogunuza baktım yazıya yerleştirmişsiniz.Benimki yan menüde yazı içine yerleştiremedim.Cevabınızı bekliyorum..
-
Embed ve html kodlarinin ustunde share var. Oradan “more” var ona tikladiginizda wordpress kodu veriyor. Sadece o kodu kopyala yapistr yaptim.
-
Aynı yolu izliyoruz,benim öğrenmek istediğim şu:Kodu yazının içine direk mi yapıştırdınız yoksa görsel editörden müzik ekle v.b herhangi bir seçeneği de kullandınız mı?
-
Direk yapistirdim usta yan metin kutusuna da. Sonuca koseli parantez icinde veriyor. Direk koyunca kod olarak aldi ve oldu orn : [soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/11521481"]
-
-
Eyvallah usta da bu benim site linkini nasil duzeltecegim dun bayagi denedim olmadi
-
Hımm,şimdi blogdan yönetici panelinden denediniz değil mi?Sanırım denediniz.Acaba bu iş wordpress’le mi Google’la mı çözülür onu düşünüyorum.Bir de sizinki de blog değil mi?Site,org değil yani?Bu durumda blog olduğunuzu düşünürsek ve yönetici panelinden kendinizin halledemediğinizi hesaba katarsak,iş wordpress’e düşüyor.İngilizce mail atarak durumunuzu bildirin,kısa sürede çözülür diye düşünüyorum..
-
Yonetim panelinden denedim herhangi bir cozum olmadi. Google ile nasil olacak mail kismi kolayda. Soncta blog tabii ki.
-
Hesabım >> Edit My Profile >> Kişisel Ayarlar >> İnternet Sitesi
http://profesyneldeli.com/ >> http://profesyoneldeli.com/
-
Yok google mı diye düşündüm yalnızca.Bu iş wordpress’le çözülür.Forumun en altında 7/24 destek bölümü var.Oraya bir uğrayın.Bu işin zannettiğiniz kadar büyük bir sorun olmadığını düşünüyorum.
- ‘konuya mp3 ekleme’ konusu yeni yanıtlara kapalı.