Korumalı Blog
-
Önceden takip ettiğim bir blog sayfası vardı. Ancak takip ettiğim kişi sayfasını “korumalı blog” sayfası olarak değiştirmiş ve bunu görebilmemiz için giriş yapmamız gerekiyormuş. Onun için bu account’u açtım ancak her giriş yaptığımda yine giriş yapmalısınız diye aynı sayfa tekrar sürekli karşıma çıkıyor. Bu sorunu giderebilmek mümkün mü? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
-
You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.
This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.
If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.
If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.
This is an automated message.
-
-
Emin değilim ama sanırım öyledir.. Önceden takip edebiliyordum account sahibi olmadan $imdi olduğum halde bakamıyorum
-
Bu durumda blogu görüntüleyebilmeniz için, blog sahibinin mail adresinizi bloga eklemesi gerekir. Ancak o zaman wordpress girişi yapmanız işe yarar.
İletişime geçme imkanınız varsa deneyin.
karakama.
-
Yardımlarınız için te$ekkür ederim. Sanırım öyle bi ihtimalim yok ama yinede çok saolun.
- ‘Korumalı Blog’ konusu yeni yanıtlara kapalı.