Link Yazmak
-
Nasıl link yazılacağını bilmiyorum.Yani yazdığım(mesela bir site) ismin üzerine tıklandığında o adrese gidilmesini istiyorum.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
Not:Anlayacağım şekilde adım adım anlatırsanız sevinirim :)Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
@Karabudaktuncer arkadaşımız counter’ın linkini istiyor.Nasıl yapacağımı yazarsanız yardımcı olabilirim..
-
-
Biraz açıklarmısın bu yazdıklarını,ben bu kodlarla ne yapacağım?Cehaletimi bağışla ama html kodları noktasında zorlanıyorum.Yapmam gerekenleri adım adım anlatır mısın? Teşekkür ederim htmlfbml :)
-
WP.com’da cok temel ve basit html bilgisi ile bir cok isinizi gorebilirsiniz.
bu konuda bu forumu kullanmak yerine internette faydali siteleri ziyaret etmenizi oneririm.benim kullandigim bir site mevcut:
http://www.htmldersleri.org/index.php?getir=html_examplesogrendiklerinizi blogunuzda deneyerek pekistirin.
bu temel bilgileri ogrendikten sonra WP’deki uygulamalari ve/veya sorunlari bu forumda tartismak daha verimli olur.
-
-
@peixesloucos Haklısınız.Verdiğiniz link için teşekkür ederim.
@karabudaktuncer Biz hiç kodlarla uğraşmayalım. Bizim bloga, tasavvufokulu’na buyurun.Counter’in altındaki yazıya tıkladığınızda o siteye ulaşıyorsunuz.
-
-
Siteye gelin.Soldaki listeden geocounter’i tıklayın.Geldiğiniz sayfanın altında more about geo counter yazısına tıklayın.Çıkan sayfadan siteye üye olun.Size bir kod verecekler hemen.O kodu blogunuza yapıştırın.Kodu yapıştırma işlemi de şöyle oluyor:Bileşenlerden metin’i seçin sağ tarafa taşıyın.Metinin sağındaki oku tıklayınca metin bileşeni sayfa olarak açılıyor.Onun içine kopyaladığınız metini yapıştırın.Kaydet deyin,kapat deyin.Hepsi bu kadar.Kolay gelsin..
- ‘Link Yazmak’ konusu yeni yanıtlara kapalı.