Mail adresimi nasıl değiştirebilirim?
-
Profilimden değiştiremedim.
Forumda aradım ama bu konuya rastlamadım.Şimdiden teşekkürler.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Yönetici Paneli >> Ayarlar >> Genel yolundan değiştirdikten sonra yeni adresinize gelen maili onaylamanız gerekiyor.
-
Başlangıç bölümüne gelin.Soldaki yan menüde “Kullanıcılar”başlığının altında “Kişisel Ayarlar” var.Oradan değiştirebilirsiniz.Profil ayarı da aynı başlık altında,profil ayarınızı da ordan yapabilirsiniz.Kolaylıklar diliyorum..
-
Bu arada yukarıdaki yoldan blogla ilişkili mail adresini değiştirebilirsiniz. Kullanıcı hesabı ile bloglara farklı mailler atanabilir. Örneğin açtığınız her blog için farklı bir mail adresi belirleyebilirsiniz. Eğer kullanıcı hesabınızla ilişkili maili değiştirmek istiyorsanız şu yolu izlemelisiniz:
Hesabım >> Edit My Profile >> Kişisel Ayarlar yolundan Account Details seçenekleri.
-
-
Aslında ben bloglara yazdığım yorumlarda mail adresimin görünmesini istemiyordum. Bu yüzden değiştirmek istedim. Herhalde böyle bir seçenek yok.
-
Size tavsiyem wordpress alan ve kullanıcı adınızla uyumlu yeni bir mail adresi edinmeniz.Blogda da bu adresi iletişim adresi olarak rahatça kullanabilirsiniz.Örneğin benim kullanıcı adım ihyaca,mail adresim de (e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir)…
-
-
@karakama,sanırım arkadaşımız yorumu yaptığı blogları kastediyor.Yorum bilgilerini blog sahipleri görebiliyor biliyorsunuz.Ama bu da güvenlik açısından gerekli ve yararlı bir uygulama..
-
Evet yorum yaptığımızda, o bloğun sahibi görüyor. Ama bence o kadar da güvenliği sağlamıyor bu. İnsanlar bir çok mail adresi alıp, değişik isimlerle yine sizi rahatsız edebiliyorlar.
-
Genele açık görünüyor zannettim. Evet, yorum yaptığınız blogun sahibinin mailinizi görmesi normal.
WordPress’de spam yorumlar akismet vasıtasıyla etkili bir şekilde engelleniyor. Bunun dışında rahatsızlık verici yorumlar için aşağıda verdiğim linkteki bilgilerden faydalanabilirsiniz.
https://tr.forums.wordpress.com/topic/ip-adresinden-yorum-yasaklanabilir-mi?replies=4
-
Kullanıcılar >>kişisel ayarlar bölümünden de değiştirdim. Orada da eski mailim görünüyordu.
- ‘Mail adresimi nasıl değiştirebilirim?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.