Makale içinde statik sayfaya link oluşturma
-
.net makaleleri yazmaya çalışıyorum. Problemim şu, makale içinde bütüne ait kod parçaları verip makalenin sonunda tüm kodu yazdığım zaman yorumlar kısmı çok aşağıda kalıyor. Makale için bir alt sayfa oluşturup makalenin sonunda bu sayfaya link verebilirmiyim. Tabi bu alt sayfa anasayfamda görünmemeli. Teşekkürler…
-
You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.
This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.
If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.
If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.
This is an automated message.
-
Yazıyı istediğiniz yerden bölme seçeneğiniz var.
http://support.wordpress.com/splitting-content/nextpage/Statik bir sayfaya da link verebilirsiniz. Bunu yaptığınızda ana sayfada görünmemesi için bunları alt sayfa olarak ayarlamanız, temanızın da alt sayfaları ana sayfada göstermemesi gerekiyor.
-
Ne anlatıldıysa hepsini yaptım ama bir türlü yazılarımı bölemedim.
yazdığım yazılr için link eklemek istiyorum ama bir türlü başaradım
nasıl yapabilirim?
- ‘Makale içinde statik sayfaya link oluşturma’ konusu yeni yanıtlara kapalı.