Merhaba arkadaşlar bana acil olarak yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum her taraftan siteler açın ve yönetin çokça paralar kazanmak istiyoruz internette kazanabilecegimiz bütün yardımlarınızı bekliyorum
-
Bana google paye aracılığıyla ödeme yapmamı önerirsiniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum birde hesap numarama paralarımızi aktarın banka numarası vermemizi isteyin ve ayrıca yarı yarıya kazançları paylaşalım inşallah bol gelirler gelir benden ödeme istemeyin sadece hesapları yapınız kazançların üzerinden indiriniz çok teşekkür ediyorum saygılarımla selamlıyorum Allah bin kere razı olsun inşallah kardeşim Seher dag
WP.com: Yes
Correct account: YesYardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
- ‘Merhaba arkadaşlar bana acil olarak yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum her taraftan siteler açın ve yönetin çokça paralar kazanmak istiyoruz internette kazanabilecegimiz bütün yardımlarınızı bekliyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.