metin bileşeninde script kodunu nasıl çalıştırabilirim?
-
script kodunu apıştırıyorum kaydet dediğimde kayboluyo edit bölümü olmadığı içinde ordan yapamıyorum yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler…
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
WordPress’de güvenlik nedeniyle script kodu kullanmaya izin verilmiyor. Sizin de belirttiğiniz gibi kod kendiliğinden kaybolur..Java- script içermeyen kodları tercih etmelisiniz..Kolaylıklar diliyorum..
-
Zaten bende script kodu kullanmak istemiyorum ama buna mecburum bumerang hürriyet şablonunu eklemek zorundayım acaba script kodunu html miş gibi gösterebilceğimiz bi yöntem kod varmı ? cevabınız için teşekkürler.
-
-
Script kodlarını html şekline dönüştüremezsiniz maalesef. Embed kodlarını önceden wordpress.com üzerinden yayınlamaya yarayan vodpod vardı lakin canım ülkemde her şeye erişim yasağı geldiği gibi onada erişim yasağı geldi. Script konusunda yapılabilecek bir şey yok anlayacağınız. Bumerang,adsense ve bunun gibi şeyleri wordpress ücretsiz bloglarından kullanmanız mümkün değil. İyi çalışmalar.
-
- ‘metin bileşeninde script kodunu nasıl çalıştırabilirim?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.