nasıl bır forum burası yada destek :S
-
arkadaslar nasıl destek yada forum skısmı oluyor anlamadım 2 gun oldu kımse bıse yazmıyo daha oncekı yazılara bakıyorum cogu kısınınkı cvplanmıs vs… yada kımse ugramıyomu buraya nasıl oluyo anlamadım…
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
merhaba,
ben forumlara goz atip firsat buldukca cevap atiyorum. sizin sorulariniza da yanit yazdim ancak iki sorunuz hakkinda tam bilgim yoktu. dikkat ederseniz turkce destek forumlari cok aktif degil. sabit basligi tekrar okursaniz bu foruma tamamen gonulluler katki sagliyor. temel sorular (video eklemek gibi) cok sik geliyor ve bunlar forumdaki aramalar ile cok rahat cevaplanabiliyor.
sonuc olarak zaten cok aktif olmayan bu forumda insanlarin vakti de olmuyorsa sorunuzun yanitina cevap hemen gelmeyebilir. tavsiyem sorularinizi cok acik ve net bir sekilde yazmaniz. ayrica forum basliklarini da bir iki kelime ile acik ve net yazmalisiniz. ornegin sizin acmis oldugunuz uc baslik var:
– hazır blok :S
– geneldeki konu baslıkları
– nasıl bır forum burası yada destek :Sforum kullanicilari acikcasi sadece bu basliklara bakarak bile sizin sorulariniza tiklamamis olabilirler.
-
elbet cevaplanir arkadasim wp binlerce kullanicisina nasil aninda destek saglasin mantikli olalim bence
-
- ‘nasıl bır forum burası yada destek :S’ konusu yeni yanıtlara kapalı.