Ne tür blog açmalıyım ve nasıl para kazanabilirim?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Öncelikle ilgi alanlarım; Spor(Kick-Box,Body Building), az çok PC programlarından anlıyorum, düşük seviyeli DB editörüyorum, oyun olarak League Of Legends oynuyorum. Benim amacım tam olarak para kazanmak değil, verdiğim masrafları karşılasın yeter ama iş tutarsa para kazanma söz konusu olabilir. Ayriyettende nasıl para kazanacağımı bilmiyorum.

•Spor olarak Kick-Box derseniz sadece lisans çıkarttım, çok üzerinde durmadım ve Body Building’ e gelince her sporcunun kendine özel bir çalışma tekniği oluyor, buna strateji ağırlıklı bir spor diyebiliriz ve kendi tekniğim yetersiz gelebilir.
    •Oyun son zamanlarda insanlar genellikle oyunları para verip dvd den almak yerine internetten hızlı olarak indirmeyi tercih ediyorlar ve bunun için dvd oyunları alıp bloğumda paylaşabilirim(başkabir sitede görmüştüm) ama tutarmı bilmiyorum.League Of Legends’ ta ne tür paylaşımlarda bulunacağımı bilmiyorum.
    •Çok güzel PC programları bilmeme rağmen diğer sitelerden önce davranamıyorum.
    •Çok düşük seviyede DB editörüyorum, paylaştıklarımı çok az zahmet sonucu başka yollardan bulabilirler.
    •Bir keresinde dizilerle ilgili site yapmak için düşünmüştüm, ama “bu iş basit olsaydı herkes rahatlıkla hedefine ulaşırdı” diye bir düşündüğümdeyse yapamayıcağımı fark ettim.
    •Ve son olarak Film konusunda çok çok üstünüm, yeni çıkan filmleri anında bulabilirim ama filmlerin tamamı yabancı dil oluyor ve torrent olarak bulabilirim. Alt yazı konusunda başarılıyım ama türkçe dublaj gibi işlerden anladığım yok. Bu konunun nasıl tutacağını bilmiyorum.

Not: Bazı konularda kendi paylaşımlarım(cümle kurmada) çok kötü oluyorum ki bu cümleden bile anlayanlar vardır

• ‘Ne tür blog açmalıyım ve nasıl para kazanabilirim?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.