Ön Ödemesiz Otel Ve Tatil Rezervasyonu

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Beylikdüzü Tüyap Fuarına gittiğimizde otel yeri bulamadığımız için keşif ettiğimiz bir İnternet sitesinden sizlere kısaca bahsetmek isterim. Öncelikle tatil ve otel işleri ile haşır neşir olmadığımız için bir süre fuara yakın otel bulmak konusunda zorlandık. Google a İstanbul Otelleri yazdığımızda ilk sayfalarda tüm siteleri incelediğimizde istediğimiz oteli bulamazken arka sayfalarda rastladığımız Otel Perisi İnternet sitesini keşif ettik.

Öncelikle başlıktanda anlayacağınız gibi hiçbir ön ödeme almıyorlar üstüne rezervasyon iptal hakkınızda oluyor. Kullanışlı otel rezervasyonu sitesi olduğu gibi uygulamalarıda var hem android hemde ios uygulamaları ile bence başarılı bir proje olduğunu söyleyebilirim. Biz bilişimciler kesinlikle yeniliklere açık olmalı ve yenilikleri desteklemeliyiz. Gördüğüm kadarı ile Bu İnternet sitesi yerli ve %100 başarılı bir proje olarak başlatılmış. Tavsiyem otel rezervasyonu yapmadan önce bu İnternet sitesine bakmanızdır. Böyle bir kaynağa sahip olan herkes ben dahil profesyonel bir organizatör olabilir. Örneğin gideceğimiz şehirlerde en büyük sıkıntımız konaklama ve sosyal imkanların durumunu kontrol edebilmektir. İnsan bazen kendi yaşadığı şehirde bile konaklama alanını bulmakta zorluk çekebiliyor.

Benim gözlemlediğim kadarı ile Otel Perisi şu anda hızlı gelişiyor. Gelişme kaydettikçe de otel sayısı artıyor Sitenin motto alanında Türkiye ve Kıbrıs’ta 3026 otele doğrudan rezervasyon yapın diyor. Kıbrısı tek il sayarsak 82 ilimizin olduğunu düşünebiliriz il başına ortalama 36 oteli bulan bir sayıya denk gelmektedir. Ne çok ne de azımsanacak kadar az kesinlikle çok fazla otel var. Durum böyle olunca gerekli, gereksiz otellerde içerisinde yer alabilir mi sorusu kafanızda yer edinebilir bu konuda haklısınız. Ben incelediğimde bugüne kadar hiç bir gereksiz ya da fazla abartılı bir otele rastlamadım. Belki herkese hitap etmek için sadece yıldızı bol hizmeti pahalı otelleri listelemeselerde listelerinde her bütçeye uygun oteller mevcut. İşimiz gereği şehir dışı projelerde maliyetleri baz alarak müşterilerimize verdiğimiz fiyatları belirler iken konaklama, yeme, içme ve gezme gibi durumlarımızı kapsayan fiyatlandırma işlemi yaparız. Antalya gibi bir şehirde iş yapacak iseniz en büyük maliyetinizde bu hesaplar olur bazı zamanlar teklif bile vermekten kaçınırız sebebi yapacağımız işten daha fazla maliyeti olan konaklama ve türevi masrafların olmasıdır.

otelperisi.com

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Eklemeyi unutmuşum bende böyle bir rezervasyon İnternet sitesi yapmak istiyorum bunu wordpress ile yapabilir miyim?

• ‘Ön Ödemesiz Otel Ve Tatil Rezervasyonu’ konusu yeni yanıtlara kapalı.