Öne çıkarılan fotoğraflar görünmüyor

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba.
    Henüz yeni yayına hazırladığım temada herşey normaldi aslında. Fakat ftp’den dosya yüklemekte sorun yaşayınca ana dizinde bulunan eski joomla temadan kalan klasörleri (“eski” adlı bir klasörde toplamıştım) silince dosya yükleme sıkıntısı bitti (sorun disk kotamın dolmasından kaynalanıyormuş, kotayı arttırdım) fakat sitedeki tüm fotoğraflar kayboldu.
    Forumdaki benzer tüm konuları inceledim fakat benim sıkıntımı çözmedi. Fotoğraflar ortam kütüphanesinde doğru yerde duruyor, ftp ile de kontrol ettim, dosya adları ve dosya yolları doğru. Dosya izinleri konusunda tüm seçenekleri denedim, fakat sonuç alamadım. Yeni eklediğim yazılarda da aynı sorun yaşanıyor.
    Fakat son olarak şunu fark ettim: Benim temamda yazılara öne çıkarılan görsel atayarak fotoğraf eliyorum. “Yazıya dahil et” seçeneğini kullanarak yüklediği fotoğraflar görünüyor ama öne çıkarılan görsel olarak atadığım fotoğraflar görünmüyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim. Forumda yeniyim, kurallara tam olarak uymadıysam kusura bakmayın…

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Destek ihtiyacı kalmadı. Sunucuyu değiştirip sıfırdan kurulum yapıyorum. Yine de teşekkürler…

• ‘Öne çıkarılan fotoğraflar görünmüyor’ konusu yeni yanıtlara kapalı.