.org’a tasindiktan sonra .com gibi kolay editleme?
-
Merhaba;
WordPress.com hesabimdaki bloguma ozel bir web form eklemem icin .org’a yukseltmem gerekiyor benim merak ettigim kisim bunu yaptıktan ve blogumu tasidiktan sonra .com’daki gibi rahat ve kolayca degisiklikler yapabilir miyim? ve blogu editlemek icin wordpress.org’u kullanabilir miyim? (sadece bir web-form ekleyip eskisi gibi devam etmek niyetindeyim kolayca new post özelligini kullanmak icin..) yoksa normal site editler gibi baska bir editor kullanıp manual olarak ftp client ile senkronize mi yapmam gerekiyor kısacası wordpress.org benim hostuma ulaşıp online editor gorevi goruyor mu? Geri bildirimlerinizi bekliyorum iyi çalışmalar dilerim…
-
org. ve com.arasındaki farkı anlatan yazıyı okumanızı öneririm.Oradaki bilgiler sorununuzu çözmezse tekrar yazın.Yardımcı olacaklardır..
-
wordpress yazilimini kullananlar yardimci olur.
bu arada blogunuzu kendiniz host ederek kullanacaksiniz bu durumda wordpress.com’un sundugu trafikten yararlanmak mumkun olmayacak. kararinizi alirken bunu da dusunmenizde fayda var.
wordpress turkiye’nin forumlarina ve dokumanlarina bence goz atmalisiniz: -
Tekrar Merhaba;
org ve com arasındaki farkı anlatan yazıyı okudum fakat benim sordugum soruya net bir cevap yok gibi yada ben anlayamadım sanırım org kullanan birisi bu soruma yanıt verebilir sadece web form eklemek istiyorum ve maddi olarak karşılamaya hazırım sadece edit kısmı kafamı karıştırıyor çünkü bloga devam edecek kişi ben değilim… bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa müteşekkir olurum.. iyi çalışmalar
- ‘.org’a tasindiktan sonra .com gibi kolay editleme?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.