Ortam Dosyası Kayıt Yeri
-
İyi günler arkadaşlar
WP bir sitem bulunmakta. Bunun geçerli sebeplerden ötürü FTP’deki yerini değiştirdim. Barındırıcı domain olarak hostingime tanıttım. Database’i hiç kaldırıp kurmadım aynı host üzerindeki değişiklikten ötürü.
Aktarma tamamlanınca site açıldı. Fakat kısa sürede büyük bir hata farkkettik. Site sık sık kullanıcıdan bizi atmaya başladı ve tekrar giriş yapmamızı istedi. İkinci olarak en büyük hata dosya – resim – video yükleme gibi işlemler yapınca eski yerine kaydediyor ve sitede yüklendi gözüktüğü halde eski yerine kaydettiği için dosyalara ulaşamıyoruz. Bunu değiştireceğimiz php dosyası wordpress’ in içinde nerede bulunmaktadır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
The blog you specified at figurex.net does not appear to be hosted at WordPress.com.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
- ‘Ortam Dosyası Kayıt Yeri’ konusu yeni yanıtlara kapalı.