Otel Yönetim Sistemi ve Programları

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

HotelRunner ne yapar?
    HotelRunner, otel veya tesisinize özel çevrimiçi içeriklerinizi kolay bir şekilde oluşturup yaratılan içeriği yönetmenizi, küresel bilinirliğinizi arttırmanızı, odalarınızı ve müşterilerinizi yönetip durumlarını anlık öğrenmenizi ve bunun yanında mevcut tüm online mecra ve kanallardan otel rezeravsyonu kabul etmenizi mümkün kılan dijital konaklama tesisi yönetim ve pazarlama sistemidir.

HotelRunner tesisim için nasıl bir fayda sağlar?
    HotelRunner, online oda ve fiyat yönetim sistemi, tesisiniz için profesyonel bir internet sitesi ve Facebook sayfası, tüm çevrimiçi otel rezeravsyonu ve ödeme kabul etme imkanı, mevcut müşterilerinizin yönetimi ve bunun yanında sosyal medya görünürlüğünüzü maksimum noktaya çıkartmak için kullanabileceğiniz sosyal kupon ve promosyonlar temin eder. Servisimiz bilgisayarlarda, tablet ve mobil cihazlarda sorunsuz ve aksamadan çalışır.

HotelRunner yeni alıcılar çekmeme nasıl katkıda bulunur?
    HotelRunner otel odalarınızı kendinize ait web sitenizden ve Facebook’tan satmanızı; global on-line satış kanalları ve acentelerle sistem entegresi sağlar.

HotelRunner’la motelimin odalarını satışa sunmak için için ne kadar ödemeliyim?
    Baştan satın almanızı gerektirecek hiçbir şey yok, kurulum ücreti yoktur. Hiç para ödemeden başlayabilir ve gerekli görüyorsanız kullandıkça ödeyebilirsiniz. Hemen şimdi motelinize bir iyilik yapıp otel yönetimi alanında tam olarak uzman bir platforma hotel yönetiminizi taşıyın.

• ‘Otel Yönetim Sistemi ve Programları’ konusu yeni yanıtlara kapalı.