Parola korumalı yazılar

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Arkadaşlar bloğumdaki yazıların hepsini birden parola korumalı yapmak istiyorum, tek tek uğraşmak istemiyorum. Böyle bir seçenek var mı göremedim.

Ayrıca “özel” ne manaya geliyor. O zaman yazıları kimse görmüyor mu?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Hepsini birden parolalı yapmak için bir özellik yok.
    “Özel” o yazının sadece blogun admini ve editörü tarafından görülebileceğini ifade eder.

Alternatif olarak bütün blogu “Özel” olarak ayarlayabilirsiniz. Blogunuz, erişim hakkı vereceğiniz en fazla 35 kişiye görünür. Yükseltme yaparak limitsiz kişiye geçebilirsiniz. Erişim hakkı vereceğiniz kişilerin wordress hesabı olması gerekir. WordPress’e giriş yaptıklarında blogu görebilirler. Bu ayarlar sol menüde gizlilik sekmesinde.

“Çabuk düzenle” den ayarladım. Arkadaşlarımın bazıları wordpressden değil, o yüzden bahsettiğiniz özelliği kullanamam.

Teşekkürler.

@karakama,bu konuyu ben de merak ediyordum.Bazı bloglarda şöyle bir görüntü var:Örneğin 10 tane postun 2 veya 3 tanesi parola korumalı.Bu işe yarayan bir uygulama diye düşünüyorum ancak bu yazıyı yalnızca admin veya editör(ki bu genellikle yalnızca blog sahibi oluyor)görecekse parola korumalı yapmanın bir anlamı var mı?Bu yazıları yalnızca okumasını istediğimiz kişilerin görmesini nasıl sağlayabiliriz?

Özel’i seçtikten sonra herhangi bir şey çıkmıyor ki, nasıl istediğimiz kişileri seçeceğiz. :)

Gerçi ben parolalıyı tercih ediyorum. Okuyacak arkadaşlara parolayı bildiriyorum.

Kaydet dedikten sonra çıkıyormuş pardon. :)

Blogumun tamamını değil,blogumdaki bazı yazıları parola korumalı yapmak istiyorum.Bunun için ne yapmalıyım?

İhyaca, Parolalı yazı ile “Özel” yazı farklı. Özel olduğu zaman sadece admin ve editör görüyor. 10 kişilik bir editör grubu da olabilir. Parolalı olarak ayarladığınız zaman parolaya sahip olan herkes görebilir.

Blog sahibinin ihtiyaçlarına ve izleyeceği yönteme bağlı bazı şeyler. O yüzden kesin şu doğrudur veya anlamlıdır demek gerekmiyor.

Mesela bütün blog yazılarını parolalı olarak ayarlayıp, parolayı blog aboneliği onay mailine yazarak “sadece bloguma abone olanlar alsın” diyebilirsiniz. Veya her yazıya farklı bir parola atayarak, facebook sayfanızda sadece beğenenlerin göreceği şekilde şifreyle birlikte paylaşırsınız. Parolalı bir sayfa yayınlayıp, görmesini istediğim ekip üyesine SMS yollarım bazen. Nasıl kullanacağınız ihtiyaçlarınıza ve kişisel stratejinize bağlı.

Gerekli ayarlar her yazının sağ tarafındaki panelde görünürlülük bölümünde. Veya yazılar panelinde çabuk düzenle kısımlarında.

• ‘Parola korumalı yazılar’ konusu yeni yanıtlara kapalı.