Profile fotoğraf ve metin girmek
-
Arkadaşlar merhaba,
Fazla vaktinizi almadan sorumu sorayım:
Dün itibariyle http://ictnovus.wordpress.com/ başlığı altında blog’umu açtım.
Fakat blog’umdaki profile fotoğraf ve tanıtıcı bilgi giremiyorum.
“Profilim”den bunu çözmeye çalıştım ama olmadı.
Blog’un sağ tarafında foto ve tanıtıcı metin göremiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler,
Kerem
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Konuyu tam olarak anlamadım. Yani söylemek istediğiniz ne onu çözebilmiş değilim. Detaylı yardım isterseniz (e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir) mail atabilirsiniz
-
Yani, demek istediğim şu: Blog’umun ana sayfasında sağ tarafında bulunan “Arşivler, Ara” gibi bölümlerin olduğu bölüme “hakkımda” gibi bir metin ve fotoğrafımı koymak istiyorum. İnşallah yeteri kadar açık olmuştur :
-
Admin paneline girin. Solda görünüm sekmesi altındaki bileşenlere tıklayın. Açılan sayfada metin yazan bileşeni sidebar yazılı yere sürükleyip bırakın. Oraya istediğiniz metini girin hakkımda kısmı olarak. Resim içinde Yine görsel yazan bileşeni sidebar a sürükleyip bırakın. Ardından yükleyeceğiniz resmin urlsini girin hepsi bu kadar. Doğru anladıysam doğru anlatmışım demektir. Kolay gelsin
-
-
Kusura bakmayın, bir sorum daha olacak: Blog’uma nasıl RSS ekleyebilirim? Bir de sizin blog’daki gibi sayaç eklemem mümkün mü?
Yardımınız için teşekkürler
-
Bu da şu an için sorum olacak :) : Ben şu anda masaüstü bilgisayarda blog’umu yazıyorum. Dizüstü bilgisayara geçtiğim zaman dashboard’a ulaşamıyorum. Rakip blog hizmetinde bu var ama wordpress’te var mı, bilmiyorum. Varsa, nasıl yapabilirim?
Teşekkürler, kolay gelsin :)
-
Bileşenler bölümünde site istatistiği var.Onu tutup yan tarafa taşımanız yeterli,blogunuzda görünür.Daha detaylı sayaç istiyorsanız script içermeyenlerden seçmeniz gerekir.Blogumda kullandığım ziyaretçi sayacı script içermiyor,bilginize..
@Gürkanca,
Blogunuzda bir hata var,nereden iletmemi istersiniz?
-
İhyaca “gurkanbilgisu” yazıp sonuna “gmail” ibaresi ekleyip bana ulaşır mısınız ? Merak ettim hatayı
-
- ‘Profile fotoğraf ve metin girmek’ konusu yeni yanıtlara kapalı.