Renk,punto v.s gibi düğmelerim yok oldu!
-
Renk,punto,…..v.b düğmeler yok! Herkeste mi gitti bana özel bir durum mu?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Bir de yeni bir şey daha oldu.Görseller yazı ekleme bölümünde artık görsel olarak değil kodlar olarak görünüyor,ana sayfada resime dönüşüyor.Neler oluyor!
-
Renksiz yazılarımı yayınlamaktayım..Neden olmuş olabilir?Yanlış biryerlere mi bastım acaba?Renk ekleyemiyorum yazıya.Word sayfasında renkli yazacağım yerleri düzenliyorum,yayınlanınca renksiz çıkıyor.Add page’deki renk butonu da yokoldu.Ne yapmam lazım?
-
metin kutusunun sag tarafindaki html secenegine gecmis olabilirsiniz ozaman kodlar gorunur.
-
-
Yazılara renk ekleyememek hem tasavvufokulu için hem de tasavvufokulu GENÇLİK için çok zor olmakta.Benimki gayet soluk!görünüyor(tasavvufokulu),tasavvufokulu GENÇLİK renkli yazı kullandığı için genel görünümü tamamen değişecek.peixesloucos,sanırım bu konuda en sağlıklı bilgiyi sizden alabilirim.Ne yapmalıyım?
-
metin editorunde html degil gorsel secenegi secin. ve orada en sagdaki butona tiklayin boylece font renk secenegi gelmesi lazim. ben tam anlayamadim sorunuzu. anlayanlar yardimci olur.
-
Cevabınız için teşekkür ederim.Sorunum şu:Mesela siz bir yazı hazırladınız add page
de son kontrolleri yapıyorsunuz.Hımm,şurası önemli,kırmızı renkle vurgu yapayım şu kelimeye dediniz.aaaa! Renk düğmeniz yok olmuş!Yanındaki düğmelerle beraber.Siz de sayfayı olduğu gibi yayınladınız.Evet,şu andaki öncelikli sorunum bu.Metin bileşenini aktif etmeden html veya metin diye seçenek sunuyor,aktifken sunmuyor.Benimki aktif,içinde ziyaretçi sayacının html kodu var. -
Hazır yazmaya başlamışken diğer sorunlarımı da yazayım.
2-Görseller add page’de kodlar şeklinde görünüyor Dolayısıyla görsellerimin üzerinde büyültme,küçültme gibi değişiklikler yapamıyorum.
3-Space’le bağımı sonlandırmak istiyorum.Ama mümkün olmuyor.Space alanımı sildiğim zaman google’daki tasavvufokulu hakkındaki tüm bilgiler siliniyor.Bu bağı nasıl sonlandırabilirim?
Şimdiden teşekkürler..
- ‘Renk,punto v.s gibi düğmelerim yok oldu!’ konusu yeni yanıtlara kapalı.