resimlerim yok!!!
-
eski space deki tüm resimler tarafımızca aktarılacak deniyordu ama hiçbiri yok ya resimlerim de aktarılsın ya da spacem i istiyorum geri yükleme yapılsın hiç sevmedim ben bunu !!!
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
Ingilizce duyuruda foto albumleri ile ilgili asagidaki bilgi gecilmekte. Ozet olarak fotograf albumleriniz halen Windows Life Photos’da yer almakta. Bunlari WordPress.com a kendiniz tasiyabilirsiniz. bu konuda yardima ihtiyaciniz olursa ihyaca gibi kullanicilar size destek olur. Daha profesyonel destege ihtiyaciniz olursa lutfen WordPress.com’a yaziniz (Ingilizce): http://en.support.wordpress.com/contact/
Where did my photo albums go?
If you didn’t use the images in blog posts, they won’t be moved to WordPress.com. However, you will still be able to find them by going to Windows Live Photos, where you’ll see all of your albums.Images and galleries work a bit differently on WordPress.com. You might want to look at our Support articles on the WordPress.com Media Library.
- ‘resimlerim yok!!!’ konusu yeni yanıtlara kapalı.