safe mode farklı bir hata alıyorum yardım lütfen
-
Warning: require_once() [function.require-once]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 581 is not allowed to access /usr/lib/php/PEAR.php owned by uid 0 in /home/padanasu/public_html/wp-content/themes/raindrops/lib/csscolor/csscolor.php on line 39
Warning: require_once(/usr/lib/php/PEAR.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/padanasu/public_html/wp-content/themes/raindrops/lib/csscolor/csscolor.php on line 39
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘PEAR.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/padanasu/public_html/wp-content/themes/raindrops/lib/csscolor/csscolor.php on line 39
ne yaptıysam olmadı tek hosttan birçok site yönetmekteyim ve sitelerimde bu raindrops teması var hepsinde bu yüzden hepsinde aynı hatayı almaktayım. nasıl bu sorunu çözebilirim. teşekkür ederim saygılarımla
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
The blog you specified at adanasigortacilik.com does not appear to be hosted at WordPress.com.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
- ‘safe mode farklı bir hata alıyorum yardım lütfen’ konusu yeni yanıtlara kapalı.