Sağlıkta Bile WordPress Yapımı Bir Site

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Lund Üniversitesinin son araştırmalarına göre insanların tansiyonunun çıkmasının sebebi ses ile de alakalı bir durum olduğu kanıtlandı. Peki bu ses nasıl etkiliyor ondan bahsedeyim biraz. Eğer günlük yaşamınızda ses düzeyinin ortalaması 60 desibelden fazla ise, yüksek tansiyon sorunun ortaya çıkmasına neden olduğunu bildirdiler.

Bunun kanıtını ise 28 bin kişi üzerinde denediler. Sonuca ulaştıklarında ise oran yüzde 25 doğru çıktı. Yine son araştırmalara göre gürültünün insanlarda, strese, uyku sorunlarına sebep olup ve bununda tansiyon artırdığını kanıtlamışlardır.

Tüm bu önlemler için öncelikle bir tansiyon aleti alınması gerektiğini herkesin bilmesi gerekir. Yukarıda bahsettiğim olay hep tansiyon yükselmesiyle alakalı. Bu tansiyon nasıl düşer diyeceksiniz. Tansiyonunuz eğer yükseliyorsa yapacağınız ilk şey, kollarınızı bilekten dirseğe kadar soğuk su ile yıkamak.

İnsanların kulaktan doldurma duydukları çeşitli tansiyon düşürmek için denedikleri yollar vardır. Ben buna çevremde de çok rastladım. Örneğin kişi sarımsak yer, ya da yutar tansiyon düşürmek için. Ama bu konuda buna değinmek istiyorum. Sarımsak yemek ya da yutmak tansiyonu dengeler. Düşürmez

Tansiyon hastası kişilerin dikkat etmeleri gereken en önemli konulardan birisi de yiyecekler, eğer yağlı besinler ya da yağda pişmiş besinler yerlerse tansiyonun çıkmasına neden olabilir. Yağlı besinler dediğimiz şeyler de sucuk, et, hamur işleri, pastırma ve tatlılarda buna dahildir.

Bu yüzden tansiyon hastası kişilerin her zaman yiyecek olarak sofralarında sebze yemekleri bulundurmaları gerekir. Yukarıda belirttiğim gibi tansiyon aleti almalarını da ifade etmiştim. Bunun için geçenlerde bu ürünleri satan bir web sitesi gördüm. Buradan kolaylıkla temin edebilirsiniz. Siteye tasarımcı gözüyle baktığımda ise, gördüğüm değişik olaylardan birisi de sitenin WordPress ile yapılması. Güzel günler dilerim.

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.

Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
    .
    WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.

Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.

Bu otomatik bir mesajdır.

• ‘Sağlıkta Bile WordPress Yapımı Bir Site’ konusu yeni yanıtlara kapalı.